HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Actions
Loading...

hp-share-print-widget

Actions
Loading...

hp-concentra-wrapper

Actions
Loading...

Udførelse af en HP Systemgendannelse (Windows Vista)

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP og Compaq, der er blevet leveret med Windows Vista. Det er IKKE til stationære computere fra HP.
Dette dokument forklarer, hvordan computerens oprindelige leveringstilstand fra fabrikken gendannes. Dette dokument er inddelt i afsnit, der er baseret på forskellige måder at foretage en systemgendannelse. Brug det afsnit, der bedst svarer til dine behov. Læse ALLE advarselsmeddelelser, før du forsøger at gennemføre en systemgendannelse!
 note:
Det er vigtigt, at du sikkerhedskopierer vigtige filer, før du gendanner computeren. Denne HP-gendannelsesproces indeholder også en backup-funktion, som du kan bruge til at sikkerhedskopiere dine vigtige data.
Hvis computeren oprindeligt blev leveret med Windows XP og er blevet opgraderet til Vista, skal du se under Recover Windows XP Operating System Using HP Recovery (2006 or Later).
En systemgendannelse sletter og omformaterer harddisken fuldstændigt - det omfatter, at alle datafiler, som du har oprettet og lagret på harddisken, bliver slettet. Systemgendannelse geninstallerer operativsystemet, programmer og drivere. Software, der ikke var installeret på computeren fra fabrikken, skal geninstalleres. Vær klar til at geninstallere software, der ikke oprindeligt fulgte med computeren. Når gendannelsen er fuldført, skal du konfigurere en internetforbindelse, installere antivirussoftware og hente alle kritiske Windows-opdateringer, opdateringer af virusdefinitioner og anti-spywareopdateringer.
 caution:
Hvis computeren blev opgraderet til Windows Vista fra Windows XP, gendanner en systemgendannelse Vista til XP. Windows Vista skal geninstalleres efter en systemgendannelse.
 note:
Computere fra HP, der leveres med Microsoft Windows Vista, leveres ikke med gendannelses-cd'er. De anvender i stedet en partition på harddisken til at lagre gendannelsesoplysningerne. Brug af en skjult partition giver en praktisk fremgangsmåde, der eliminerer brug af gendannelsesdiske, der kan blive væk eller blive ridset. Gendannelsesdiske til Windows Vista kan oprettes ved hjælp af Recovery Manager.

hp-online-communities

Actions
Loading...
Consumer Community

Consumer Community

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now >

Enterprise Business Community

Enterprise Business Community

Join HP's community of business and IT professionals to help solve problems, exchange ideas, and learn best practices from your peers. Worldwide discussions in English. Visit now >

Contact HP

Contact HP

Let HP help you find the answer or identify a service location. Contact us >

Country: United States