HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Actions
Loading...

hp-share-print-widget

Actions
Loading...

hp-concentra-wrapper

Actions
Loading...

Er wordt een 'Inktsysteem'-foutcode weergegeven op het bedieningspaneel

Als er een foutmelding wordt weergegeven dat de woorden 'fout met inktsysteem' bevat en als u geen cartridges van het type 564, 364, 178, 862 of 920 hebt, is dit het juiste document om uw probleem op te lossen.
Probleem
Een foutmelding over het inktsysteem wordt weergegeven op het bedieningspaneel, doorgaans in combinatie met een foutcode '0xc18xxxxx' of '0xc19xxxxx'. De printer kan niet kopiëren, faxen ontvangen of afdrukken.
Oplossing één: Het product resetten
  1. Koppel de USB-kabel los van de achterkant van het product zonder het product uit te schakelen.
     note:
    U moet de USB-kabel aansluiten op de poort aan de achterkant van het product. De poort wordt aangegeven met het USB-pictogram (). Sla deze stap over als uw printer een netwerk- of draadloze verbinding heeft.
    Figure : Voorbeeld van een USB-aansluiting (uw product kan er iets anders uitzien dan in dit voorbeeld)
    Beschrijving van het loskoppelen van de USB-kabel.
  2. Verwijder de cartridges uit het product.
  3. Wacht totdat een melding wordt weergegeven dat de cartridges moeten worden geplaatst. Als er binnen enkele minuten geen melding verschijnt, gaat u verder met de volgende stap.
     note:
    Als uw printer geen display heeft, wacht u tot de cartridgelampjes beginnen te branden. Als de cartridgelampjes niet binnen enkele minuten gaan branden, gaat u verder met de volgende stap.
  4. Maak het netsnoer aan de achterzijde van het product los.
  5. Wacht 60 seconden.
  6. Sluit het netsnoer weer aan. Als het product niet automatisch wordt ingeschakeld, drukt u op de aan-uitknop ().
  7. Plaats de cartridges terug en sluit alle geopende kleppen van het product.
  8. Als er een prompt verschijnt over het afdrukken van een kalibratiepagina, druk dan deze pagina af.
  9. Sluit de USB-kabel weer op de achterkant van het product aan als u deze eerder hebt losgekoppeld.
  10. Probeer opnieuw af te drukken.
Contact voor onderhoud opnemen met HP in alle landen/regio's behalve Azië/Pacifisch gebied.
Als u alle voorgaande stappen hebt uitgevoerd, maar het probleem nog steeds niet is verholpen, laat u het product nakijken.
Controleer of uw product nog onder de garantie valt. Als u hulp nodig hebt bij het vaststellen van de garantiestatus van uw product, gaat u naar de Warranty Check Tool van HP.
  • Als uw product onder de garantie valt, neemt u voor onderhoud contact op met HP.
  • Als uw product buiten de garantie valt, neemt u contact op met HP om een geautoriseerde dienstverlener te zoeken of service aan te vragen (hiervoor worden mogelijk kosten in rekening gebracht).

hp-online-communities

Actions
Loading...
Consumer Community

Consumer Community

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now >

Enterprise Business Community

Enterprise Business Community

Join HP's community of business and IT professionals to help solve problems, exchange ideas, and learn best practices from your peers. Worldwide discussions in English. Visit now >

Contact HP

Contact HP

Let HP help you find the answer or identify a service location. Contact us >

Country: United States