Actions
Loading...

HP Customer Support

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Loading...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Loading...
  • Alert
    Need help after upgrading to Windows 10?

Here are solutions to common problems seen after upgrading.

View article

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

HP notebook pc's - Recovery CD heeft slechts één cd nodig voor herstel

Beschrijving
Het herstelproces wordt voltooid na het starten vanaf de eerste schijf in de herstelset en na "R" gekozen te hebben voor standaardsysteemherstel (besturingssysteem vernieuwen (refresh)). U wordt niet gevraagd om een van de andere schijven in de herstelset te plaatsen bij het voltooien voordat u opnieuw opstart.
Uitleg
Het is op deze wijze ontworpen. De eerste herstelschijf zoekt naar de herstelpartitie. Als de herstelpartitie onbeschadigd is, wordt het systeem hersteld vanaf de partitie en zijn de andere schijven dus niet nodig.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!

Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now

hp-feedback-banner-portlet

Actions
Loading...

hp-country-locator-portlet

Actions
Loading...
United States

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Loading...