Product Image

Installationshandbok för skrivare för: HP DeskJet 2720 All-in-One-skrivare

steg 1

Behöver du hjälp? Se en video som steg-för-steg guidar dig igenom hur du packar upp din skrivare, fyller på papper och installation av bläckpatroner.

steg 2
Upptäckt operativsystem:
os logo   Windows 10 (64-bitars)

HP Smart hjälper dig:

• Installera skrivarprogramvara och drivrutiner
  • Skapa ett HP-konto och registrera din skrivare
  • Anslut skrivaren till Wi-Fi, fyll på papper och installera bläckpatroner
Efter installationen kan du använda HP Smart-programvaran för att skriva ut, skanna och kopiera filer, skriva ut fjärr, registrera dig för Instant Ink* och mycket mer.

OBS!
Koppla från vpn-anslutningen (Virtual Private Network) innan du hämtar den.
Om du blir ombedd att logga in på ett Microsoft Store-konto kan du antingen logga in, skapa ett eller stänga inloggningsskärmen och fortsätta installera HP Smart.

*Begränsningar kan tillämpas. Gäller eventuellt inte alla länder/regioner.

steg 3

Få tillgång till HP Support-funktioner som enkel åtkomst till programvara och drivrutiner, garantiinformation och felsökningshjälp. Se vår video för att lära dig mer.