HP ENVY stationära datorer, Pavilion stationära datorer - Trådlös anslutning är instabil.

Den trådlösa anslutningen är inte stabil.

Beskrivning

Den trådlösa anslutningen är instabil.

Flera problem kan observeras:

• Den trådlösa anslutningen är långsam sedan datorn återstartar från strömsparläge.

• Det kan ta upp till en minut innan den trådlösa anslutningen sker.

• Webbläsaren kan inte läsa in webbsidor trots att Windows indikerar att WiFi är anslutet.

Omfattning

Informationen i det här dokumentet gäller för följande:

Datorer

• HP ENVY stationär DATOR TE01-0000i

• HP ENVY stationär DATOR TE01-1000i

• HP ENVY stationär DATOR TE01-2000i

• HP ENVY stationär DATOR TE01-3000i

• HP ENVY stationär DATOR TE01-4000i

• HP Pavilion stationär PC TP01-0000i

• HP Pavilion stationär PC TP01-1000i

• HP Pavilion stationär PC TP01-2000i

• HP Pavilion stationär PC TP01-3000i

• HP Pavilion stationär PC TP01-4000i

Gäller från och med

05/02/2023

Dokumentinformation

Aktuell dokumentversion

1

Datum

05/02/2023

Upplösning

Lös problemet genom att hämta och installera följande SoftPaq:

SoftPaq Nedladdning

Beskrivning av SoftPaq

Versionsinformation

Ladda ner SoftPaq

Realtek RTL8xxx drivrutiner för trådlöst LAN

Version: 1.0.0.224

Revision: S

SP145749, versionsinformation

SP145749 (filhämtning)

Anm:

En nyare version av den här programvaran kan finnas tillgänglig. Sök efter uppdaterade drivrutiner och program för datorn på http://www.hp.com/

Versionshistorik

Detta dokument har reviderats enligt informationen nedan.

Lista med versioner

Version

Beskrivning

Datum

1

Första utgåvan

05/02/2023

Juridisk information

:

Informationen i det här dokumentet, inklusive produkter och programvaruversioner, är aktuell från och med lanseringsdatumet. Dokumentet kan ändras utan förvarning.

© Copyright 2023 HP Development Company, L.P.

HP Inc. ansvarar inte för tekniska eller redaktionella fel eller utelämnad information i dokumentet. Informationen lämnas "som den är" utan någon som helst garanti. I den utsträckning som tillåts enligt lag kommer varken HP eller dess dotterbolag, underleverantörer eller leverantörer att vara ansvariga för oförutsedda, särskilda eller följdskador, inklusive kostnader för driftstopp. förlorade vinster, skador i samband med upphandling av ersättningsprodukter eller ersättningstjänster, eller skador på grund av förlust av data eller återställning av programvara. Informationen i detta dokument kan ändras utan föregående meddelande. Och namnen på HP-produkter som det hänvisas till här är varumärken som tillhör HP Inc. i USA och andra länder. Andra produkter och företagsnamn som nämns häri kan vara varumärken som tillhör sina respektive ägare.