HP:s information om regler, säkerhet, överensstämmelse och garanti

Du kan läsa mer om föreskrifter och säkerhetsinformation i dokumentet om regelefterlevnad för din produkt:

• Användarhandbok för tillsyn, säkerhet och miljö: Omfattar information om tillsyn, säkerhet och miljö för bärbara datorer, surfplattor, stationära datorer, tunna klienter, personliga arbetsstationer, allt-i-ett-datorer och försäljningsterminaler.

• Produktmeddelanden för tillbehör: Innefattar NCC-meddelanden, BSMI-begränsning av farliga ämnen (RoHS), miljömeddelanden, återvinningsinstruktioner och alla andra tillämpliga regel- och säkerhetskrav.

• Visar produktmeddelanden: Innefattar NCC-meddelanden, BSMI-begränsning av farliga ämnen (RoHS), miljömeddelanden, återvinningsinstruktioner och alla andra tillämpliga regel- och säkerhetskrav.

• HyperX-produktmeddelanden: Innefattar NCC-meddelanden, miljömeddelanden, återvinningsanvisningar och alla andra tillämpliga reglerings- och säkerhetskrav.

• EU RED-överensstämmelse: Innefattar förenklad försäkran om överensstämmelse och EU:s gemensamma krav på laddare.

• Säkerhets- och komfortguide: Inkluderar korrekt ergonomisk arbetsstationsinställning, arbetsställning, samt hälsa och arbetsvanor för datoranvändare.

• Licensavtal för slutanvändare (EULA): Ett rättsligt avtal mellan dig och HP som styr användningen av programvara från HP.

Om du vill beställa en tryckt kopia av onlinegarantin eller produktinformationen går du till http://www.hp.com/go/orderdocuments.