HP-datorer - Spara filer på skiva (Windows)

Om datorn har en CD-RW-, DVD-RW- eller DVD+RW-enhet kan du använda den till att bränna en dataskiva som innehåller filer, till exempel säkerhetskopieringar av dina viktiga dokument eller mp3-musikfiler.

Anm:

För datorer i företag kan det ha införts säkerhetsbegränsningar för att den optiska enheten endast kan användas som skrivskyddad. Kontrollera med IT-avdelningen i ditt företag eller din lokala IT-tjänst.