HP Support

Läser in...

HP Slate 21 All-in-One-datorer - Ta reda på modellnummer, artikelnummer, serienummer och Android-operativsystemversion (Android 4.2/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller för HP:s datorer med operativsystemet Android 4.2/Jelly Bean.
Använd det här dokumentet till att ta reda på produkt- och systeminformation du kan behöva för garantiinformation, service eller uppdateringar för din HP-dator.
Ta reda på datorns modellnummer, artikelnummer och serienummer
Modellnummer (M/N), artikelnumret (P/N) och serienummer (S/N) av datorn finns på en dekal på den bakre i/o-platsen på datorn. För att hitta informationen, ta bort strömsladden från datorn och undersök den bakre i/o-platsen.
Figur : Bakre i/o-plats
Bakre i/o-plats
Figur : Dekal med modell-, artikel- och serienummer
Dekal med modell-, artikel- och serienumren inuti den bakre i/o-platsen
Hitta versionen av operativsystemet på datorn
Så här tar du reda på Android-operativsystemversionen på din dator:
  1. På startskärmen klickar eller trycker du på ikonen Alla appar och sedan på ikonen Inställningar .
  2. I avsnittet System klickar eller trycker du på Om surfplattan.
    Figur : Om surfplattan:
    Om surfplattan:
  3. Den operativsystemversion som finns installerad på datorn visas i informationen under Android-version.
    Figur : Android-version
    Android-version på surfplattans skärm
  4. Du kan även hitta serienumret på datorn genom att klicka eller vidröra Status.
    Figur : Serienummer på Status-skärmen
    Serienummer på Status-skärmen

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige