HP Kundsupport

Läser in...

HP Slate 21 All-in-One-datorer - Ta reda på modellnummer, artikelnummer, serienummer och Android-operativsystemversion (Android 4.2/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller för HP:s datorer med operativsystemet Android 4.2/Jelly Bean.
Använd det här dokumentet till att ta reda på produkt- och systeminformation du kan behöva för garantiinformation, service eller uppdateringar för din HP-dator.
Ta reda på datorns modellnummer, artikelnummer och serienummer
Modellnummer (M/N), artikelnumret (P/N) och serienummer (S/N) av datorn finns på en dekal på den bakre i/o-platsen på datorn. För att hitta informationen, ta bort strömsladden från datorn och undersök den bakre i/o-platsen.
Figur : Bakre i/o-plats
Bakre i/o-plats
Figur : Dekal med modell-, artikel- och serienummer
Dekal med modell-, artikel- och serienumren inuti den bakre i/o-platsen
Hitta versionen av operativsystemet på datorn
Så här tar du reda på Android-operativsystemversionen på din dator:
  1. På startskärmen klickar eller trycker du på ikonen Alla appar och sedan på ikonen Inställningar .
  2. I avsnittet System klickar eller trycker du på Om surfplattan.
    Figur : Om surfplattan:
    Om surfplattan:
  3. Den operativsystemversion som finns installerad på datorn visas i informationen under Android-version.
    Figur : Android-version
    Android-version på surfplattans skärm
  4. Du kan även hitta serienumret på datorn genom att klicka eller vidröra Status.
    Figur : Serienummer på Status-skärmen
    Serienummer på Status-skärmen

Läser in...
Sverige