HP Support

Läser in...

HP SlateBook-datorer - Hitta modellnummer, artikelnummer, serienummer och version av operativsystemet Android (Android 4.3, 4.2/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller bärbara HP-datorer med operativsystemet Android 4.3 eller 4.2/Jelly Bean.
Använd det här dokumentet till att ta reda på den produkt- och systeminformation du kan behöva för garantiinformation, service eller uppdateringar för din HP-notebook-dator.
 obs!
Beroende på vilken version av Android som finns installerad på din surfplatta, överensstämmer en del av bilderna i det här dokumentet inte exakt med din surfplatta.
Ta reda på notebook-datorns modellnummer, artikelnummer och serienummer
Modellnumret (M/N), artikelnumret (P/N) och serienumret (S/N) för din notebook-dator har laseretsats vid den nedre kanten på den avtagbara surfplattan. Du hittar informationen genom att ta av surfplattan från basen och titta vid surfplattans nedre kant:
Figur : Laseretsade serviceetiketter
Laseretsade serviceetiketter
Figur : Närbild av etiketten för modellnumret (M/N), artikelnumret (P/N) och serienumret (S/N)
Närbild av etiketten för modellnumret (M/N), artikelnumret (P/N) och serienumret (S/N)
Ta reda på versionen för operativsystemets på den bärbara datorn
Följ nedanstående steg för att ta reda på den bärbara datorns version av Android OS:
  1. På startskärmen, klicka eller tryck på ikonen Alla appar och sedan på ikonen Inställningar .
  2. I avsnittet System, klicka eller tryck på Om surfplattan.
    Figur : Om surfplattan
    Om surfplattan
  3. Den version av operativsystemet som är installerad på din bärbara dator visas i informationen under Android-version.
    Figur : Android-version
    Android-version

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige