HP Kundsupport

Läser in...

HP SlateBook-datorer - Hitta modellnummer, artikelnummer, serienummer och version av operativsystemet Android (Android 4.3, 4.2/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller bärbara HP-datorer med operativsystemet Android 4.3 eller 4.2/Jelly Bean.
Använd det här dokumentet till att ta reda på den produkt- och systeminformation du kan behöva för garantiinformation, service eller uppdateringar för din HP-notebook-dator.
 obs!
Beroende på vilken version av Android som finns installerad på din surfplatta, överensstämmer en del av bilderna i det här dokumentet inte exakt med din surfplatta.
Ta reda på notebook-datorns modellnummer, artikelnummer och serienummer
Modellnumret (M/N), artikelnumret (P/N) och serienumret (S/N) för din notebook-dator har laseretsats vid den nedre kanten på den avtagbara surfplattan. Du hittar informationen genom att ta av surfplattan från basen och titta vid surfplattans nedre kant:
Figur : Laseretsade serviceetiketter
Laseretsade serviceetiketter
Figur : Närbild av etiketten för modellnumret (M/N), artikelnumret (P/N) och serienumret (S/N)
Närbild av etiketten för modellnumret (M/N), artikelnumret (P/N) och serienumret (S/N)
Ta reda på versionen för operativsystemets på den bärbara datorn
Följ nedanstående steg för att ta reda på den bärbara datorns version av Android OS:
  1. På startskärmen, klicka eller tryck på ikonen Alla appar och sedan på ikonen Inställningar .
  2. I avsnittet System, klicka eller tryck på Om surfplattan.
    Figur : Om surfplattan
    Om surfplattan
  3. Den version av operativsystemet som är installerad på din bärbara dator visas i informationen under Android-version.
    Figur : Android-version
    Android-version

Läser in...
Sverige