HP Support

Läser in...

Hitta HP-produktens modellnummer

Den här videon visar hur du enklast hittar produktens modellnummer. Om du inte kan titta på den här videon eller har några frågor ska du titta i produktlistorna i nedanstående tabell eller söka på HP efter "hur hittar jag modellnummer" och typ av produkt, till exempel ”bärbar dator” eller ”skrivare”.
Välj typ av produkt i följande tabell:

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige