HP Kundsupport

Läser in...

HP:s enfunktions- och flerfunktionsskrivare - Skrivare som har stöd för Windows 8

Inledning
HP strävar efter att hjälpa våra kunder att få en optimal upplevelse med skrivarna från HP som är anslutna till datorer med Windows 8 som operativsystem. HP har arbetat nära Microsoft för att utveckla Windows 8-skrivardrivrutiner för de flesta av våra produkter. HP har även anslutit sig till Microsoft för att erbjud drivrutiner för HP skrivare som presenterats på senare år som en del av själva operativsystemet för Windows 8. Detta dokument visar de typer av skrivardrivrutiner för Windows 8 som är tillgängliga för de flesta skrivare från HP.
Hur hittar jag den bästa drivrutinen för min HP skrivare i Windows 8?
Hitta snabbt den bästa tillgängliga drivrutinen för skrivaren med HP Printer Install Wizard (rekommenderas).
Länk till verktyget
Filstorlek
> 1 MB
Du kan dessutom ladda ned och installera drivrutinen direkt från HP:s webbplats.
För att hämta den senaste drivrutinen, gå till sidan HP-programvara och drivrutiner (filstorlek varierar).
HP produktsupport för Windows 8
Välj produkttyp och modell för att granska tillgängliga drivrutiner i Windows 8.