HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Läser in...

Så här skannar du: Från Kontrollpanelen

Inledning
Det här dokumentet förklarar hur du skannar en bild eller ett dokument från kontrollpanelen på HP-produkten.
Innan du skannar ska du se till att datorn är på, produktens programvara är installerad och att HP-produkten är ansluten till datorn med en USB-kabel och en nätverkskabel (Ethernet) eller via en trådlös nätverksanslutning.
Klicka på plustecknet () bredvid operativsystemet för mer information.
Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Contact HP

Kontakta HP

Låt HP hjälpa dig att hitta svaret eller ett serviceställe. Kontakta oss >

Land: Sverige