HP Kundsupport

Läser in...

HP Photosmart 7510 e-All-in-One-skrivarserien (C311) - Så här skannar du: Från Kontrollpanelen

Inledning
Det här dokumentet förklarar hur du skannar en bild eller ett dokument från kontrollpanelen på HP-produkten.
Innan du skannar ska du se till att datorn är på, produktens programvara är installerad och att HP-produkten är ansluten till datorn med en USB-kabel och en nätverkskabel (Ethernet) eller via en trådlös nätverksanslutning.

Läser in...
Sverige