HP Support

Läser in...

HP notebook-dator - Felsöka ljudproblem med HDMI

Det här dokumentet avser HP Notebook-datorer med Vista och Windows 7.
Beroende på typ av ljudkort och grafikkort kan olika felmeddelanden visas. Använd detta dokument för att identifiera och felsöka specifika feltyper med följande datorer: HP Pavilion Dm3-1004xx med NVIDIA GeForce G105M, Envy 13-1003xx Switchable Graphics, TouchSmart TM2 - 1001xx, CQ61 - 303xx och G71-303xx.
Du hittar ljud- och grafikdrivrutinerna på två platser:
  • Enhetshanteraren
    Klicka på Start, skriv enhetshanterare i sökfältet och välj sedan Enhetshanteraren i listan.
  • Ljudhanterare
    Klicka på Start, Kontrollpanelen > Ljud.
 obs!
Kör inte Windows automatiska felsökare för uppspelning av ljud före anslutning av HDMI-kabeln, eftersom alternativet HDMI-ljud då inte är tillgängligt.

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige