HP Kundsupport

Läser in...

HP notebook-dator - Felsöka ljudproblem med HDMI

Det här dokumentet avser HP Notebook-datorer med Vista och Windows 7.
Beroende på typ av ljudkort och grafikkort kan olika felmeddelanden visas. Använd detta dokument för att identifiera och felsöka specifika feltyper med följande datorer: HP Pavilion Dm3-1004xx med NVIDIA GeForce G105M, Envy 13-1003xx Switchable Graphics, TouchSmart TM2 - 1001xx, CQ61 - 303xx och G71-303xx.
Du hittar ljud- och grafikdrivrutinerna på två platser:
  • Enhetshanteraren
    Klicka på Start, skriv enhetshanterare i sökfältet och välj sedan Enhetshanteraren i listan.
  • Ljudhanterare
    Klicka på Start, Kontrollpanelen > Ljud.
 obs!
Kör inte Windows automatiska felsökare för uppspelning av ljud före anslutning av HDMI-kabeln, eftersom alternativet HDMI-ljud då inte är tillgängligt.

Läser in...
Sverige