HP Support

Läser in...

HP enkelfunktions- och multifunktionsskrivare - Jag kan inte öppna HP Solution Center efter installation av en drivrutin i operativsystemet Windows 7

Problem
Efter installation av en drivrutin i operativsystemet har du inte samma åtkomst till HP Solution Center som tidigare. Använd nedanstående provisoriska lösningar för att utföra uppgifter som tidigare utfördes via HP Solution Center.
Använd dessa provisoriska lösningar i HP Solution Center när du installerar produkten med drivrutinen i Windows 7.
HP Solution Center
Funktion
Provisorisk lösning
Begränsad åtkomst till HP Verktygslåda
Från programmet du använder för att skriva ut:
  1. Klicka på Arkiv och sedan på Skriv ut.
  2. Klicka på knappen som öppnar dialogrutan Egenskaper:
    Beroende på vilket program du använder kan knappen heta Egenskaper, Alternativ, Skrivarinställningar, Skrivare eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Funktioner och sedan på Skrivartjänster. HP Toolbox öppnas.
Skrivarinställningar
Från programmet du använder för att skriva ut:
  1. Klicka på Arkiv och sedan på Skriv ut.
  2. Klicka på knappen som öppnar dialogrutan Egenskaper:
    Beroende på vilket program du använder kan knappen heta Egenskaper, Alternativ, Skrivarinställningar, Skrivare eller Inställningar.
    Fönstret Egenskaper öppnas. Här kan du ändra utskriftsinställningar för olika utskriftsjobb.

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige