HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Läser in...

Vad hände med HP Lösningscenter i Windows 7?

Inledning
Även om HP-produkten i stort sett fungerar på samma sätt med drivrutinen i operativsystemet, kan du märka några skillnader. En skillnad är att du inte har samma tillgång till HP Lösningscenter som tidigare. Det finns dock provisoriska lösningar för de uppgifter som normalt sett utförs via HP Lösningscenter.
Använd dessa provisoriska lösningar i HP Solution Center när du installerar produkten med drivrutinen i Windows 7.
HP Solution Center
Funktion
Provisorisk lösning
Begränsad åtkomst till HP Verktygslåda
Från programmet du använder för att skriva ut:
  1. Klicka på Arkiv och sedan på Skriv ut.
  2. Klicka på knappen som öppnar dialogrutan Egenskaper:
    Beroende på vilket program du använder kan knappen heta Egenskaper, Alternativ, Skrivarinställningar, Skrivare eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Funktioner och sedan på Skrivartjänster. HP Toolbox öppnas.
Skrivarinställningar
Från programmet du använder för att skriva ut:
  1. Klicka på Arkiv och sedan på Skriv ut.
  2. Klicka på knappen som öppnar dialogrutan Egenskaper:
    Beroende på vilket program du använder kan knappen heta Egenskaper, Alternativ, Skrivarinställningar, Skrivare eller Inställningar.
    Fönstret Egenskaper öppnas. Här kan du ändra utskriftsinställningar för olika utskriftsjobb.
Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Contact HP

Kontakta HP

Låt HP hjälpa dig att hitta svaret eller ett serviceställe. Kontakta oss >

Land: Sverige