HP Kundsupport

Läser in...

HP enkelfunktions- och multifunktionsskrivare - Vad hände med HP Lösningscenter i Windows 7?

Inledning
Även om HP-produkten i stort sett fungerar på samma sätt med drivrutinen i operativsystemet, kan du märka några skillnader. En skillnad är att du inte har samma tillgång till HP Lösningscenter som tidigare. Det finns dock provisoriska lösningar för de uppgifter som normalt sett utförs via HP Lösningscenter.
Använd dessa provisoriska lösningar i HP Solution Center när du installerar produkten med drivrutinen i Windows 7.
HP Solution Center
Funktion
Provisorisk lösning
Begränsad åtkomst till HP Verktygslåda
Från programmet du använder för att skriva ut:
  1. Klicka på Arkiv och sedan på Skriv ut.
  2. Klicka på knappen som öppnar dialogrutan Egenskaper:
    Beroende på vilket program du använder kan knappen heta Egenskaper, Alternativ, Skrivarinställningar, Skrivare eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Funktioner och sedan på Skrivartjänster. HP Toolbox öppnas.
Skrivarinställningar
Från programmet du använder för att skriva ut:
  1. Klicka på Arkiv och sedan på Skriv ut.
  2. Klicka på knappen som öppnar dialogrutan Egenskaper:
    Beroende på vilket program du använder kan knappen heta Egenskaper, Alternativ, Skrivarinställningar, Skrivare eller Inställningar.
    Fönstret Egenskaper öppnas. Här kan du ändra utskriftsinställningar för olika utskriftsjobb.

Läser in...
Sverige