HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Läser in...

Lösa diagnostikfel som visas under systemstart

Om ett systemproblem inträffar under uppstart kan du få flera olika felmeddelanden. Dessa felmeddelanden ger dig och HP-serviceteknikern information om vad som kan vara fel med datorns maskin- eller programvara. Om felet finns i maskinvaran ger systemet en garantikod som verifierar feltillståndet för kundsupportrepresentanten.
Felsök övriga startproblem
Om en dator inte startar eller visar ett felmeddelande under start, se ett av följande dokument:
Mer information om UEFI
Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) är inbyggd programvarukod i ett chip på moderkortet som ger extra funktioner utöver Basic Input/Output System (BIOS). UEFI är ett sätt att göra saker med datorn innan operativsystemet läses in. För att namnge några av de funktioner UEFI ger; extra grafiska menyer och systeminformation på en dator samt grundläggande felsökning på både en dator och en surfplatta.
För mer information, se Om UEFI och startmenyn.
Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Contact HP

Kontakta HP

Låt HP hjälpa dig att hitta svaret eller ett serviceställe. Kontakta oss >

Land: Sverige