HP Support

Läser in...

HP LaserJet-skrivare - Meddelandet Skrivaren är offline visas på datorn och det går inte att skriva ut på HP-skrivaren

Problem
Felmeddelandet Skrivaren är offline visas på datorn och HP-skrivaren skriver inte ut. Följande symptom kan också förekomma i samband med problemet och även dessa beskrivs i dokumentet:
  • Ingenting skrivs ut
  • Utskrifter har fastnat i utskriftskön
  • Skrivaren svarar inte

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige