HP Kundsupport

Läser in...

HP-skrivare - Använda HP Diagnostic Tools för HP-skrivare i Windows

Det här dokumentet avser HP-skrivare som stöds i Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista och Windows XP.
HP har utvecklat kostnadsfria verktyg som du kan ladda ned och använda för att åtgärda vanliga skrivarproblem.
 obs!
De här verktygen finns inte för Mac OS X-operativsystemen. Mer information finns i avsnittet Hur löser jag vanliga utskrifts- och skanningsproblem om jag har en Mac i det här dokumentet.
HP Print and Scan Doctor
HP tillhandahåller ett kostnadsfritt verktyg som kallas HP Print and Scan Doctor för att diagnostisera och åtgärda utskriftsproblem. Hämta och kör HP Print and Scan Doctor () för att snabbt och automatiskt utföra flera felsökningar som du vet löser problemet. När du klickar på den här länken, hämtas HP Print and Scan Doctor via webbläsarens hämtningsfunktioner.
HP Printer Install Wizard
HP Printer Install Wizard hittar automatiskt den bästa tillgängliga skrivardrivrutinen för din HP-skrivare. Hämta och kör Printer Install Wizard (), ett kostnadsfritt verktyg från HP. När du klickar på den här länken, hämtas HP HP Printer Install Wizard via webbläsarens hämtningsfunktioner.
Vanliga frågor och svar (FAQ)
När du har installerat HP Print and Scan Doctor eller Printer Install Wizard kan du gå igenom följande lista med vanliga frågor om hur du använder verktygen.

Läser in...
Sverige