HP Support

Läser in...

HP-skrivare - Använda HP Diagnostic Tools för HP-skrivare i Windows

Det här dokumentet avser HP-skrivare som stöds i Windows 8, Windows 7, Windows Vista och Windows XP.
HP har utvecklat kostnadsfria verktyg som du kan ladda ned och använda för att åtgärda vanliga skrivarproblem.
 obs!
De här verktygen finns inte för Mac OS X-operativsystemen. Mer information finns i avsnittet Hur löser jag vanliga utskrifts- och skanningsproblem om jag har en Mac i det här dokumentet.
HP Print and Scan Doctor
HP tillhandahåller ett kostnadsfritt verktyg som kallas HP Print and Scan Doctor för att diagnostisera och åtgärda utskriftsproblem. Hämta och kör HP Print and Scan Doctor () för att snabbt och automatiskt utföra flera felsökningar som du vet löser problemet. När du klickar på den här länken, hämtas HP Print and Scan Doctor via webbläsarens hämtningsfunktioner.
HP Printer Install Wizard
HP Printer Install Wizard hittar automatiskt den bästa tillgängliga skrivardrivrutinen för din HP-skrivare. Det är endst tillgänligt för Windows 8 och 7. Ladda ned och kör Printer Install Wizard () ett kostnadsfritt verktyg från HP. När du klickar på den här länken, hämtas HP HP Printer Install Wizard via webbläsarens hämtningsfunktioner.
Vanliga frågor och svar (FAQ)
När du har installerat HP Print and Scan Doctor eller Printer Install Wizard kan du gå igenom följande lista med vanliga frågor om hur du använder verktygen.

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige