HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Läser in...

Identifiera och korrigera vanliga skrivarproblem med HP:s diagnostikverktyg för Windows

HP har utvecklat de följande uppsättningar av kostnadsfria diagnosverktyg (verktyg) som du kan använda för att åtgärda vanliga skrivarproblem. De här diagnosverktygen finns inte för operativsystemet Mac OS X.
Bild: Print and Scan Doctor - ikon
HP Print and Scan Doctor: Löser snabbt många utskrifts- och skanningsfel, nätverksanslutnings- och drivrutinsproblem. Beroende på skrivare, löser den papperstrassel och vagnproblem, kontrollerar bläcknivåer och felsöker problem med utskriftskvaliteten. Finns för Windows XP och senare.
Bild: Printer Install Wizard-ikon
HP Printer Install Wizard för Windows: Hittar automatiskt den bästa tillgängliga skrivardrivrutinen för din nya skrivare, eller efter att din datorns operativsystem har uppgraderats. Finns för Windows 7 och Windows 8.
Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Contact HP

Kontakta HP

Låt HP hjälpa dig att hitta svaret eller ett serviceställe. Kontakta oss >

Land: Sverige