HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Läser in...

Använda HP Diagnostic Tools för HP-skrivare i Windows

Det här dokumentet avser HP-skrivare som stöds i Windows 8, Windows 7, Windows Vista och Windows XP.
HP har utvecklat kostnadsfria verktyg som du kan ladda ned och använda för att åtgärda vanliga skrivarproblem.
 obs!
De här verktygen finns inte för Mac OS X-operativsystemen. Mer information finns i avsnittet Hur löser jag vanliga utskrifts- och skanningsproblem om jag har en Mac i det här dokumentet.
HP Print and Scan Doctor
HP Print and Scan Doctor hjälper dig att identifiera, diagnostisera och lösa många vanliga problem med utskrift, skanning och anslutning. Gå till HP Print and Scan Doctor för att ladda ned och köra det här verktyget.
Figur : Exempel på ikonen HP Print and Scan Doctor
Bild: Exempel på ikonen HP Print and Scan Doctor
HP Printer Install Wizard
HP Printer Install Wizard hittar automatiskt den bästa tillgängliga skrivardrivrutinen för din nya skrivare, eller efter att din dators operativsystem har uppgraderats. Det är endast tillgängligt för Windows 8 och 7. Gå till Printer Install Wizard för att ladda ned och köra det här kostnadsfria verktyget.
Figur : Exempel på ikonen HP Printer Install Wizard
Bild: Exempel på ikonen HP Printer Install Wizard
Vanliga frågor och svar (FAQ)
När du har installerat HP Print and Scan Doctor eller Printer Install Wizard kan du gå igenom följande lista med vanliga frågor om hur du använder verktygen.
Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Contact HP

Kontakta HP

Låt HP hjälpa dig att hitta svaret eller ett serviceställe. Kontakta oss >

Land: Sverige