HP Support

Läser in...

HP-skrivare - Är min Windows-version 32-bitars eller 64-bitars?

Detta dokument gäller bara HP-skrivare som används med datorer som kör Windows operativsystem.
Vissa program och drivrutiner kan bara installeras i 32-bitarsversioner av Windows, vissa fungerar bara i 64-bitars Windows och många typer av program fungerar i båda miljöerna. Du måste kanske välja 32- eller 64-bitarsversion för Windows när du laddar ned program och drivrutiner från HP:s webbplatser för nedladdning. För att göra korrekt val vid nedladdning av programvara från HP:s webbplats måste du veta vilken typ av Windows som används på datorn.

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige