HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Läser in...

Är Windows-versionen i min dator 32-bitars eller 64-bitars?

Inledning
Vissa program och drivrutiner kan bara installeras på 32-bitarsversioner av Windows operativsystem. Vissa installeras bara på 64-bitarsversioner av Windows. Du måste eventuellt ange 32- eller 64-bitarsversion av programvaran när du hämtar program och drivrutiner från HP:s hämtningswebbplatser.
Figur : Exempel på operativsystem som kan väljas på en HP-hämtningswebbplats för program och drivrutiner
Bild: Exempel på operativsystem som kan väljas på en HP-hämtningswebbplats för program och drivrutiner
 obs!
Om 32-bitars eller 64-bitars inte anges på nedladdningssidan för HP-program är systemtypen 32-bitars.
Klicka på plustecknet () bredvid ditt operativsystem för att visa stegen och avgöra vilken systemtyp i Windows du har.
Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Contact HP

Kontakta HP

Låt HP hjälpa dig att hitta svaret eller ett serviceställe. Kontakta oss >

Land: Sverige