HP Kundsupport

Läser in...

HP-skrivare - Är min Windows-version 32-bitars eller 64-bitars?

Detta dokument gäller bara HP-skrivare som används med datorer som kör Windows operativsystem.
Vissa program och drivrutiner kan bara installeras i 32-bitarsversioner av Windows, vissa fungerar bara i 64-bitars Windows och många typer av program fungerar i båda miljöerna. Du måste kanske välja 32- eller 64-bitarsversion för Windows när du laddar ned program och drivrutiner från HP:s webbplatser för nedladdning. För att göra korrekt val vid nedladdning av programvara från HP:s webbplats måste du veta vilken typ av Windows som används på datorn.

Läser in...
Sverige