HP Kundsupport

Läser in...

HP notebook-datorer - Beställa HP-certifierade reservdelar

Det kan hända att du någon gång behöver byta ut en eller flera delar i notebook-datorn mot HP-certifierade reservdelar. HP-certifierade reservdelar är delar som genomgått omfattande tester så att de uppfyller HP:s kvalitets- och kompatibilitetsstandarder och de är garanterade att fungera på rätt sätt i din HP dator. Tillgången till specifika komponenter kan variera beroende din aktuella notebook-datormodell.
Beställa certifierade delar med HP PartSurfer
Du kan beställa HP-certifierade reservdelar för din notebook-dator genom HP PartSurfer. På HP PartSurfer finns en fullständig förteckning över reservdelar, vilket innebär att du med all sannolikhet hittar den komponent du söker.
Följ anvisningarna nedan för att beställa delar via HP PartSurfer.
  1. Gå till HP PartSurfer webbsidan.
  2. I fältet Snabbsökning anger du något av de tre id-numren för datorn: Artikelnummer, eller serienummer, eller produktnumret eller namnklicka sedan på Sök.
    Figur : HP PartSurfer - Snabbsökning
    Bild på HP PartSurfer webbsidan visar platsen för Snabbsökningsfältet
     obs!
    Samtliga dessa identifikationsnummer står tryckta på den serviceetikett som sitter på undersidan av notebook-datorn. Om något av numren inte resulterar i några träffar anger du ett av de andra två numren istället.
  3. Visa listan över delar och tillbehör. Klicka på kryssrutan (kryssrutorna) bredvid reservdelarna eller tillbehören som du vill köpa för att lägga dem i din kundvagn.
    Figur : HP PartSurfer - välja artikel
    HP PartSurfer:s webbplats visar kryssrutorna för att välja en artikel som ska läggas i kundvagnen.
  4. Klicka på kundvagnen när du har valt alla komponenter du behöver för att gå vidare till kassan.
    Figur : HP PartSurfer - Kundvagn
    Bild på HP PartSurfer:s webbplats en pil som pekar på kundvagnsikonen.
  5. Kontrollera varorna i kundvagnen, gör eventuella ändringar och klicka sedan på Beställ.
    Figur : HP PartSurfer - Kundvagn
    Bild på HP PartSurfer:s kundvagn
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att fylla i leveransinformationen och betala för varorna.
Beställningen levereras till dig med utförliga anvisningar hur du byter delen själv, vilket spar tid och pengar. Leveranstiden varierar beroende på tillgänglighet och leveransmetod. I allmänhet bör delen levereras inom 5–7 arbetsdagar. HP kan även erbjuda andra leveransalternativ om det behövs.
 obs!
Det kan hända att du ombes att returnera en defekt del som fortfarande täcks av garantin, så att HP kan analysera delen och förbättra kvaliteten på HP notebook-datorerna.
Beställa HP certifierade delar i HP Reservdelsbutik
Du kan beställa HP-certifierade reservdelar för din notebook-dator via HP Reservdelsbutik. Det kan hända att komponenten omfattas av garantin om din dator fortfarande har gällande garanti. Följ anvisningarna nedan för att beställa delar från HP Reservdelar.
Om du inte känner till det specifika artikelnumret, se Beställa HP- certifierade delar via HP PartSurfer.
  1. Gå till webbsidan HP Parts Store,välj önskad region i flikarna och klicka sedan på ditt land.
    Figur : HP:s reservdelsbutik
    Region- och landval i HP reservdelsbutik.
  2. In HP:s reservdelsbutik, kan du skriva Produktnamnet, eller skriva något av de tre id-numren för din dator: Artikelnummer, eller Serienummer, eller Produktnummer, och klicka sedan på Sök efter en del för att starta sökningen.
    Figur : HP Reservdelsbutik - sökning efter delar
    Bild på HP Reservdelsbutik webbsida visar sökalternativ för delar
     obs!
    Samtliga dessa identifikationsnummer står tryckta på den serviceetikett som sitter på undersidan av notebook-datorn. Om något av numren inte resulterar i några träffar anger du ett av de andra identifikationsnumren istället.
  3. Välj en komponent från någon av listrutorna för att söka efter reservdelar baserat på: Sökordsfältet, Kategorisökningeller Visa alla delar.
    Figur : HP Reservdelsbutik - Sök i listmenyerna
    Bild på HP Reservdelsbutik webbsida sök listmenyerna
  4. Visa listan över delar och tillbehör. Klicka på kryssrutan (kryssrutorna) bredvid de listade reservdelarna eller tillbehören som du vill köpa.
    Figur : HP Reservdelsbutik - Val av delar
    Bild på HP Reservdelsbutiks webbsida visar platsen för artikel kryssrutor och köpknapparna
  5. Klicka på Lägg i kundvagnennär du hittar rätt komponent.
  6. Klicka på Gå till kassan när du har valt alla komponenter du behöver för att kontrollera innehållet i kundvagnen.
    Figur : HP Reservdelsbutik - Lägga till i kundvagnen och gå till kassan knapparna
    Lägga till i kundvagnen och gå till kassan knapparna i HP reservdelsbutik
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att fylla i leveransinformationen och betala för varorna.
Beställningen levereras till dig med utförliga anvisningar hur du byter delen själv, vilket spar tid och pengar. Leveranstiden varierar beroende på tillgänglighet och leveransmetod. I allmänhet bör delen levereras inom 5–7 arbetsdagar. HP kan även erbjuda andra leveransalternativ om det behövs.
 obs!
Det kan hända att du ombes att returnera en defekt del som fortfarande täcks av garantin, så att HP kan analysera delen och förbättra kvaliteten på HP notebook-datorerna.

Läser in...
Sverige