HP Kundsupport

Läser in...

HP-datorer - Lösa problem med Internet Explorer (Windows 7, VIsta, XP)

Det här dokumentet gäller för HP-datorer med Internet Explorer version 7, 8, 9, 10 och 11.
Det finns en rad olika problem som kan uppstå när du använder Microsofts webbläsare Internet Explorer. Välj det avsnitt som motsvarar det problem du har med Internet Explorer. Om du inte hittar något avsnitt som något så när motsvarar ditt problem går du till avsnittet om hur man reparerar Internet Explorer.
Problem med spionprogram och webbläsarkapning
Om datorn börjar arbeta långsamt vid anslutning till Internet och din startsida alltid ändras till en sida som du inte har valt själv, oönskade ikoner dyker upp på skrivbordet, annonsfönster öppnas upprepade gånger eller sökfält plötsligt visas har datorn antagligen drabbats av ett spion- eller annonsprogram.
Spion- och annonsprogram kan vara svåra att ta bort. I följande HP-supportdokument hittar du mer information om hur du avlägsnar spionprogram från datorn: Om spion-, annons- eller webbläsarkaparprogram.

Läser in...
Sverige