HP Support

Läser in...

HP- och Compaq-bildskärmar - Hur hittar jag modellnumret?

Modellnumret för skärmen finns på utsidan av bildskärmshöljet. Skärmens modellnummer är inte kopplat till modellnumret för dator, skrivare eller annan HP-produkt, även om datorn och skärmen kom från samma förpackning.
Hitta produktens identifikationsetikett
Skärmens modellnummer kan finnas på framsidan av skärmen, vanligtvis längst ned i mitten eller i något av hörnen.
Figur : Exempel på modellnummer som visas från framsidan av en skärm (skärmen kan vara annan)
Figur : Ett annat exempel på ett modellnummer på en CRT-skärm
Om du inte hittar modellen på framsidan av skärmen söker du efter en modellidentifikationsetikett på baksidan.
Figur : Exempel på en produktinformationsetikett på baksidan av en skärm
Figur : Närbild av en modellidentifikationsetikett
För några modeller, till exempel F1903, kan ett kosmetiskt hölje behöva tas bort innan etiketten syns.
Figur : Exempel på en modellidentifikationsetikett bakom ett kosmetiskt hölje

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Vill du felsöka på egen hand?

Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Läser in...
Land: Sverige