HP Kundsupport

Läser in...

HP- och Compaq-bildskärmar - Hur hittar jag modellnumret?

Modellnumret för skärmen finns på utsidan av bildskärmshöljet. Skärmens modellnummer är inte kopplat till modellnumret för dator, skrivare eller annan HP-produkt, även om datorn och skärmen kom från samma förpackning.
Hitta produktens identifikationsetikett
Skärmens modellnummer kan finnas på framsidan av skärmen, vanligtvis längst ned i mitten eller i något av hörnen.
Figur : Exempel på modellnummer som visas från framsidan av en skärm (skärmen kan vara annan)
Figur : Ett annat exempel på ett modellnummer på en CRT-skärm
Om du inte hittar modellen på framsidan av skärmen söker du efter en modellidentifikationsetikett på baksidan.
Figur : Exempel på en produktinformationsetikett på baksidan av en skärm
Figur : Närbild av en modellidentifikationsetikett
För några modeller, till exempel F1903, kan ett kosmetiskt hölje behöva tas bort innan etiketten syns.
Figur : Exempel på en modellidentifikationsetikett bakom ett kosmetiskt hölje

Läser in...
Sverige