HP Kundsupport

Läser in...

HP Photosmart-skrivare - Hur hittar jag mitt modellnummer?

Inledning
I dokumentet får du veta hur du hittar modellnumret på din produkt. Om din skrivare även har funktioner för skanning, fax och kopiering, klickar du här för att få veta hur du hittar modellnumret på HP Photosmart allt-i-ett-produkter.
Det finns flera metoder för dig att hitta modellnumret på din produkt. Som detta dokument anger är modellnummer vanligtvis placerade på produktens hölje.
Ett modellnummer är en unik numerisk eller alfanumerisk kod som används för att identifiera en specifik version av en produkt. Exempelvis omfattar samma serie av en produkt åtskilliga olika modeller med olika funktioner.
Här följer exempel på modellnummer som kan vara snarlika det modellnummer som finns på din produkt:
  • HP Photosmart 1315
  • HP Photosmart 7550
  • HP Photosmart 1218xi
Hur hittar jag modellnumret?
Använd en av nedanstående metoder för att hitta modellnumret på din produkt.
Titta på en kort video som visar hur du hittar produktens modellnummer, produktnummer och serienummer.
Har du problem att visa videon eller vill visa den i en annan storlek går det att spela videon på YouTube genom att klicka här.
Metod ett: Leta reda på numret framtill på skrivaren i det nedre högra hörnet
Leta reda på modellnumret framtill på produkten i det nedre högra hörnet.
Figur : Modellnummer i det nedre högra hörnet
Bild: Modellnummer i det nedre högra hörnet
Metod två: Leta reda på numret ovanpå skrivaren i det nedre högra hörnet
Leta reda på modellnumret i det nedre högra hörnet på produktens ovansida.
Figur : Modellnummer i det nedre högra hörnet ovanpå produkten
Bild: Modellnummer i det nedre högra hörnet ovanpå produkten
Metod tre: Leta reda på numret framtill på skrivaren i det nedre vänstra hörnet
Leta reda på modellnumret framtill på produkten i det nedre vänstra hörnet.
Figur : Modellnummer i det nedre vänstra hörnet
Bild: Modellnummer i det nedre vänstra hörnet
Metod fyra: Leta reda på numret framtill på skrivaren i det övre vänstra hörnet
Leta reda på modellnumret framtill på produkten i det övre vänstra hörnet.
Figur : Modellnummer i det övre vänstra hörnet
Bild: Modellnummer i det övre vänstra hörnet

Läser in...
Sverige