HP Kundsupport

Läser in...

HP Officejet och PSC allt-i-ett-produkter - Hur hittar jag modellnumret?

Inledning
Det finns flera metoder för dig att hitta modellnumret på din produkt. Som detta dokument anger är modellnummer vanligtvis placerade på produktens hölje.
Ett modellnummer är en unik numerisk eller alfanumerisk kod som används för att identifiera en specifik version av en produkt. Exempelvis omfattar samma serie av Officejet allt-i-ett-produkter åtskilliga olika modeller med olika funktioner.
Här följer exempel på modellnummer som kan vara snarlika det modellnummer som finns på din produkt:
  • HP Officejet 4315xi
  • HP Officejet J5780
  • HP Officejet 5608
  • HP PSC 1311
  • HP PSC 2175v
  • HP PSC 950
Om du letar efter serienumret i stället för modellnumret, klicka här för att hitta serienumret (på engelska).
Hur hittar jag modellnumret?
Använd en av följande metoder för att hitta modellnumret på din produkt:
Metod ett: Leta reda på numret framtill på allt-i-ett-produkten i det övre vänstra hörnet
Leta reda på modellnumret framtill på produkten i det övre vänstra hörnet.
Figur : Modellnummer uppe till vänster på produkthöljet
Om modellnumret inte sitter framtill på produkten, använd någon av de övriga metoderna för att identifiera modellnumret.
Metod två: Leta reda på numret ovanpå allt-i-ett-produkten i det nedre högra hörnet
Leta reda på modellnumret ovanpå produkten. Modellnumret finns vanligtvis nära kontrollpanelen.
Figur : Modellnummer ovanpå produkten i det nedre högra hörnet
Metod tre: Leta reda på numret framtill i mitten av allt-i-ett-produkten
Leta reda på modellnumret i mitten av produkten på frontpanelen.
Figur : Modellnummer i mitten på produktens framsida
Metod fyra: Leta reda på modellnumret på insidan av kassettluckan
Förutom modellnamnet som finns på enhetens framsida har vissa produkter även ett specifikt modellnummer.
Modellnamnet står på kontrollpanelen, se ovanstående metoder för att hitta modellnumret. Öppna kassettluckan för att hitta modellnumret.
Figur : Leta reda på modellnumret på insidan av kassettluckan
Modellnumret består av fem tecken. Exempelvis:
  • A909a
  • A909g
  • A909n
 obs!
HP Product Detection-verktyget är inte tillgängligt i alla länder och är endast kompatibelt med Internet Explorer (IE) 6.0 och högre.
Om du inte kan hitta modellnumret på produktens hölje, använd HP:s verktyg för automatisk produktidentifiering för att bestämma produktnumret.
Alternativ ett
  1. Klicka på länken Support & Drivrutiner överst på denna sida.
  2. Under Eller detektera produktnamn/nummer automatiskt, klicka på Starta detektering.
Alternativ två
  1. Välj region och sedan land.
  2. Under Eller detektera produktnamn/nummer automatiskt, klicka på Starta detektering.

Läser in...
Sverige