HP Kundsupport

Läser in...

HP Pavilion och Compaq Presario stationära datorer - Hur hittar jag modellnumret?

Det här dokumentet förklarar hur du letar reda på modellnumret på din stationära HP Pavilion- eller Compaq Presario-dator. Använd någon av de tre metoderna i listan nedan.
 obs!
Vissa HP/Compaq-datorer säljs tillsammans ("bundled") med en bildskärm, skanner och/eller skrivare. Dessa sammanhörande produkter kan identifieras med b- tillägget i datornamnet. För att hitta information om en individuell komponent, sök specifikt efter den. För att hitta information om datorn, sök efter modellnamnet utan b- tillägget. Till exempel, för att hitta information om 533w-b, sök efter 533w.
Metod 1:
Denna metod kan användas när datorn är påslagen.
 obs!
När det gäller stationära Compaq Presario-datorer, kan denna metod endast användas för datorer i vilka Windows XP är förinstallerat.
  1. Medan du håller in tangenterna Ctrl ochAlt på tangentbordet, tryck samtidigt på tangentenS .
  2. Dialogrutan med supportinformation visas. Dialogrutan innehåller en lista över modellnumren.
    Figur : Dialogruta med supportinformation
Metod 2:
På flertalet stationära HP Pavilion- och Compaq Presario-datorer återfinns modellnumret framtill på datorhöljet. Om modellnumret inte sitter på datorns framsida, använd någon av de andra metoderna.
Figur : HP Pavilion-dator sedd framifrån
Figur : Stationär Compaq Presario-dator sedd framifrån
Metod 3:
Etiketten baktill på HP Pavilion-datorn anger modellnumret.
    Figur : Stationär HP/Compaq-dator sedd bakifrån
  1. Dekaler för modellidentifiering

Läser in...
Sverige