HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Läser in...

Hur hittar jag modellnumret?

Det här dokumentet förklarar hur du letar reda på modellnumret på din stationära HP Pavilion- eller Compaq Presario-dator. Använd någon av de tre metoderna i listan nedan.
 obs!
Vissa HP/Compaq-datorer säljs tillsammans ("bundled") med en bildskärm, skanner och/eller skrivare. Dessa sammanhörande produkter kan identifieras med b- tillägget i datornamnet. För att hitta information om en individuell komponent, sök specifikt efter den. För att hitta information om datorn, sök efter modellnamnet utan b- tillägget. Till exempel, för att hitta information om 533w-b, sök efter 533w.
Metod 1:
Denna metod kan användas när datorn är påslagen.
 obs!
När det gäller stationära Compaq Presario-datorer, kan denna metod endast användas för datorer i vilka Windows XP är förinstallerat.
  1. Medan du håller in tangenterna Ctrl ochAlt på tangentbordet, tryck samtidigt på tangentenS .
  2. Dialogrutan med supportinformation visas. Dialogrutan innehåller en lista över modellnumren.
    Figur : Dialogruta med supportinformation
Metod 2:
På flertalet stationära HP Pavilion- och Compaq Presario-datorer återfinns modellnumret framtill på datorhöljet. Om modellnumret inte sitter på datorns framsida, använd någon av de andra metoderna.
Figur : HP Pavilion-dator sedd framifrån
Figur : Stationär Compaq Presario-dator sedd framifrån
Metod 3:
Etiketten baktill på HP Pavilion-datorn anger modellnumret.
    Figur : Stationär HP/Compaq-dator sedd bakifrån
  1. Dekaler för modellidentifiering
Konsumentnätverk

Konsumentnätverk

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu >

Enterprise-nätverk

Enterprise-nätverk

Delta i HP:s forum för affärs- och IT-personal för att hjälpa till att lösa problem, utbyta idéer och lära av bästa praxis från proffs inom samma områden. Diskussionerna med deltagare från flera länder sker på engelska. Besök nu >

Contact HP

Kontakta HP

Låt HP hjälpa dig att hitta svaret eller ett serviceställe. Kontakta oss >

Land: Sverige