HP Kundsupport

Läser in...

Hämta eller uppdatera programvaran och drivrutinerna för HP-datorer

Detta dokument avser HP- och Compaq CONSUMER-datorer. Om du har en kommersiell dator, ProBook, Workstation, skrivare eller annan typ av HP-produkter, vänligen ange modellnumret i HP- hämtningssida av programvara och drivrutiner för att hitta drivrutiner relaterade till produkttyperna.
HP strävar efter att hela tiden förbättra sina produkter och tillhandahåller med jämna mellanrum uppdateringar av programvara, drivrutiner och inbyggd programvara. Se till att din HP- eller Compaq-dator körs så optimalt som möjligt genom att uppdatera programvaran regelbundet. Håll din dator uppdaterad med följande metoder.
 obs!
Om du letar efter skrivardrivrutiner för Windows 10, Windows 8 eller Windows 7 läser du i Hitta den bästa Windows-drivrutinen med HP:s skrivarinstallationsguide.
Om du har problem med skrivaren efter uppgradering till Windows 10, se Skrivarproblem efter uppgradering till Windows 10.
 obs!
Om du vill köpa återställningsskivor, läser du Erhålla HP-återställningsskivor eller en HP-USB-återställningsenhet.