HP-PCer – Windows 11 produktaktivering

Alle HP-datamaskiner som leveres med Windows 11, aktiveres automatisk når de kobles til Internett. Hvis du installerer en annen versjon av Windows 11, kan det hende at systemet må aktivere Windows på nytt. Det kan også være situasjoner der Windows må aktiveres på nytt selv om produktet allerede er aktivert.

Utgaven av Windows 11 kan endres ved å angi en ny digital lisens for produktnøkkelen. Du kan for eksempel oppgradere til Windows 11 Pro fra Windows 11 Home. Den digitale lisensen eller produktnøkkelen kan fås ved å kjøpe et operativsystem eller en datamaskin som inkluderer et operativsystem fra en butikk eller på Internett. Når den nye digitale lisens- eller produktnøkkelen er angitt, reaktiveres systemet ved bruk av denne digitale lisensen eller produktnøkkelen.

Ytterligere muligheter for støtte