HP kundestøtte

Laster inn...

Finne HP-produktets modellnummer

Denne videoen viser deg de vanligste måtene å finne produktets modellnummer på. Hvis du ikke kan se denne videoen eller har ytterligere spørsmål, kan du se listen over produkter i tabellen nedenfor eller søke i HP etter "hvordan finner jeg modellnummeret" og type produkt, for eksempel "bærbar PC" eller "skriver".
Velg type produkt fra følgende tabell:

hp-feedback-input-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-online-communities-portlet

Handlinger
Laster inn...

Foretrekker du å feilsøke på egen hånd?

Forbrukerfora

Forbrukerfora

Bli med i samtalen! Finn løsninger, still spørsmål og gi råd til andre som eier HP-produkter. Gå dit nå >

Bedriftsfora

Bedriftsfora

Bli med i HPs fellesskap av forretnings- og IT-fagfolk for å hjelpe med problemer, utveksle ideer og lære beste praksis fra andre brukere. Globale diskusjoner på engelsk. Gå dit nå >

Laster inn...
Land: Norge