HP kundestøtte

hp-contact-secondary-navigation

Laster inn...

Finne modellnummer, produktnummer, serienummer og Android OS-versjon på HP-nettbrettet (Android 4.1 / Jelly Bean)

Dette dokumentet gjelder for HP-nettbrett med operativsystemet Android 4.1 / Jelly Bean.
Bruk dette dokumentet for å finne produkt- og systeminformasjon du kanskje trenger for å få informasjon om garanti, service eller oppdateringer på HP-nettbrettet.
Finne nettbrettets modellnummer
Bruk en av følgende metoder for å finne modellnummeret på produktet:
  1. Trykk på ikonet for Alle apper på Startskjermen, og trykk deretter på Innstillinger-ikonet .
  2. Trykk på Om nettbrettet i System-delen.
    Figur : Om nettbrettet
    Om nettbrettet
  3. Modellnummer for nettbrettet er oppført i modellnummer-delen.
    Figur : Modellnummer
    Modellnummer
Finne nettbrettets produktnummer
Bruk en av følgende metoder til å finne nettbrettets produktnummer, avhengig av hvilken nettbrettmodell du har:
Finne nettbrettets serienummer
Følg instruksjonene i ett av de følgende avsnittene for å finne nettbrettets serienummer:
Finne OS-versjon for nettbrettet
Bruk følgende fremgangsmåte for å finne nettbrettets Android-versjon:
  1. Trykk på ikonet for Alle apper på Startskjermen, og trykk deretter på Innstillinger-ikonet .
  2. Trykk på Om nettbrettet i System-delen.
    Figur : Om nettbrettet
    Om nettbrettet
  3. Se informasjon under Android-versjon for å se hvilken versjon av operativsystem som er installert på nettbrettet.
    Figur : Android-versjon
    Android-versjon
Forbrukerfora

Forbrukerfora

Bli med i samtalen! Finn løsninger, still spørsmål og gi råd til andre som eier HP-produkter. Gå dit nå >

Bedriftsfora

Bedriftsfora

Bli med i HPs fellesskap av forretnings- og IT-fagfolk for å hjelpe med problemer, utveksle ideer og lære beste praksis fra andre brukere. Globale diskusjoner på engelsk. Gå dit nå >

Contact HP

Kontakt HP

HP kan hjelpe deg med å finne svaret eller finne et serviceverksted. Kontakt oss >

Land: Norge