HP kundestøtte

Laster inn...

HP skrivere - HP skrivere som støttes i Windows 8

Dette dokumentet er for enkelt- og multifunksjonsskrivere fra HP som støtter Windows 8.
HP arbeider med å hjelpe våre kunder med å få den best mulige opplevelsen med skrivere fra HP som er koblet til datamaskiner som kjører Windows 8. HP har samarbeidet tett med Microsoft for å utvikle drivere til Windows 8 for de fleste av våre produkter. HP har også gått sammen med Microsoft for å lage drivere til HP-skrivere lansert de siste årene, som kommer som en integrert del av Windows 8. Dette dokumentet viser hvilke typer Windows 8-skriverdrivere som er tilgjengelig for de fleste HP-skrivere.
Hvordan skaffer jeg meg en Windows 8-driver til min HP-skriver?
Med HPs installeringsveiviser for skriver (anbefales) kan du raskt finne den beste tilgjengelige driveren for skriveren.
Kobling til verktøyet
Filstørrelse
> 1 MB
Eller du kan laste ned og installere driveren direkte fra HPs nettsted.
For å laste ned den nyeste driveren, kan du gå til webområdet medHPs programvare og drivere (filstørrelse varierer).
HP Produktstøtte for Windows 8
Velg produkttype og modell for å se alle tilgjengelige drivere til Windows 8.