HP kundestøtte

Laster inn...

HP skrivere - HP skrivere som støttes i Windows 8

Dette dokumentet er for enkelt- og multifunksjonsskrivere fra HP som støtter Windows 8.
HP arbeider med å hjelpe våre kunder med å få den best mulige opplevelsen med skrivere fra HP som er koblet til datamaskiner som kjører Windows 8. HP har samarbeidet tett med Microsoft for å utvikle drivere til Windows 8 for de fleste av våre produkter. HP har også gått sammen med Microsoft for å lage drivere til HP-skrivere lansert de siste årene, som kommer som en integrert del av Windows 8. Dette dokumentet viser hvilke typer Windows 8-skriverdrivere som er tilgjengelig for de fleste HP-skrivere.
Hvordan skaffer jeg meg en Windows 8-driver til min HP-skriver?
Med HPs installeringsveiviser for skriver (anbefales) kan du raskt finne den beste tilgjengelige driveren for skriveren.
HPs veiviser for installering av skriver finner raskt og enkelt den beste skriverdriveren for HP-skriveren din. Den er bare tilgjengelig for Windows 8 og 7. Gå til veiviseren for installering av skriver () for å laste ned og kjøre dette gratisverktøyet fra HP. Når du klikker på denne koblingen, vil HPs veiviser for installering av skriver lastes ned ved hjelp av nettleserens nedlastingsmuligheter.
Eller du kan laste ned og installere driveren direkte fra HPs nettsted.
For å laste ned den nyeste driveren, kan du gå til webområdet medHPs programvare og drivere (filstørrelse varierer).
HP Produktstøtte for Windows 8
Velg produkttype og modell for å se alle tilgjengelige drivere til Windows 8.