HP kundestøtte

Laster inn...

HP bærbare PCer - Oversikt over funksjon for å skifte grafikkmodus eller doble grafikkbehandlingsenheter

Dette dokumentet gjelder for HP- og Compaq-datamaskiner.
En bærbar PC med funksjon for å skifte grafikkmodus har alltid to grafikkadapterkortsett - et integrert kortsett som krever lite kraft, og et separat kortsett med større kraft. Men de eksakte kortsettene til datamaskinen varierer etter modell, kortsettet som krever lite kraft, produseres vanligvis av Intel eller AMD, og kortsett med høy ytelseproduseres vanligvis av ATI Mobility Radeon eller AMD.
HP bærbare PCer med funksjon for å skifte grafikkmodus gir følgende fordeler for mobildatabehandling:
  • Ved håndtering av mindre krevende programmer, sparer datamaskinen strøm for å oppnå lenger batteriliv.
  • Ved bruk av grafikkintensive programmer som spill gir den separerte grafikkprosessoren høy ytelse.
Finn ut om datamaskinen har modus for å skifte grafikk
Dette kan du finne ut av ved å se på menyen for skriveboprdsegenskaper eller skjermkort i Enhetsbehandling. Bruk en av følgende metoder for å kontrollere om du har funksjonen for å skifte grafikkmodus på PCen din.
Typer grafikk som kan skiftes
Datamaskiner som kan skifte grafikkmodus, fungerer i én av to modi: fast modus eller dynamisk modus. Eldre modeller støttet fast modus, mens nyere modeller støtter dynamisk modus. Det er ikke mulig å bruke drivere for fast modus på en PC som støtter dynamisk modus. Det er ikke mulig å bruke drivere for dynamisk modus på en PC som støtter fast modus.
 merknad:
Funksjonen for å skifte grafikkmodus med dynamisk modus ble innført fordi dynamisk modus sparer batteri og kan konfigureres i henhold til dine preferanser. Med dynamisk modus kan PCen bruke både den integrerte og den separate grafikkprosessoren uten å starte på nytt eller tilbakestille skjermvisningen. Med fast modus må kundene endre strømstatus for PCen for å aktivere prosessoren med større eller mindre kraft.
For optimal ytelse med alle konfigurasjoner bør du oppdaterte grafikkdrivere og programvare. Se Skaffe programvare og drivere for mer informasjon.
Mer informasjon om spesifikke konfigurasjoner
HP PCer har to ulike konfigurasjoner for å skifte grafikkmodus, avhengig av modell. Du kan finne mer spesifikk informasjon om konfigurasjon av dynamisk og fast modus, OpenGL og DirectX, i de følgende dokumentene:

hp-feedback-input-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-online-communities-portlet

Handlinger
Laster inn...

Foretrekker du å feilsøke på egen hånd?

Forbrukerfora

Forbrukerfora

Bli med i samtalen! Finn løsninger, still spørsmål og gi råd til andre som eier HP-produkter. Gå dit nå >

Bedriftsfora

Bedriftsfora

Bli med i HPs fellesskap av forretnings- og IT-fagfolk for å hjelpe med problemer, utveksle ideer og lære beste praksis fra andre brukere. Globale diskusjoner på engelsk. Gå dit nå >

Laster inn...
Land: Norge