HP Brukerstøtte

Laster inn...

HP-PCer - løse diagnostiske feil som vises under oppstart

Hvis det oppstår et systemproblem, kan du få en rekke ulike feilmeldinger. Disse feilmeldingene gir deg og serviceteknikerne fra HP informasjon om hva som kan ha gått galt med maskinvaren eller programvaren i datamaskinen. Hvis feilen omfatter en maskinvarefeil, genererer systemet en garanti-ID-kode som validerer feilforholdene for kundestøttemedarbeideren.
Feilsøking av andre oppstartsproblemer
Hvis en datamaskin ikke starter, eller viser en feilmelding under oppstartsprosessen, kan du se ett av de følgende dokumentene:
Mer informasjon om UEFI
Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) er fastvarekoden fra en brikke på hovedkortet som gir ekstra funksjonalitet, utover BIOS (Basic Input/Output System). UEFI gjør det mulig å gjøre ting med datamaskinen før et operativsystemet er lastet inn. For å nevne noen funksjoner så kan UEFI gi ekstra grafikkmenyer og systeminformasjon på en datamaskin og grunnleggende diagnostikk på både datamaskin og nettbrett.
For ytterligere informasjon, se Om UEFI og Oppstartsmeny.

Laster inn...
Norge