HP kundestøtte

Laster inn...

HP-PCer - løse diagnostiske feil som vises under oppstart

Hvis det oppstår et systemproblem, kan du få en rekke ulike feilmeldinger. Disse feilmeldingene gir deg og serviceteknikerne fra HP informasjon om hva som kan ha gått galt med maskinvaren eller programvaren i datamaskinen. Hvis feilen omfatter en maskinvarefeil, genererer systemet en garanti-ID-kode som validerer feilforholdene for kundestøttemedarbeideren.
Feilsøking av andre oppstartsproblemer
Hvis en datamaskin ikke starter, eller viser en feilmelding under oppstartsprosessen, kan du se ett av de følgende dokumentene:
Mer informasjon om UEFI
Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) er fastvarekoden fra en brikke på hovedkortet som gir ekstra funksjonalitet, utover BIOS (Basic Input/Output System). UEFI gjør det mulig å gjøre ting med datamaskinen før et operativsystemet er lastet inn. For å nevne noen funksjoner så kan UEFI gi ekstra grafikkmenyer og systeminformasjon på en datamaskin og grunnleggende diagnostikk på både datamaskin og nettbrett.
For ytterligere informasjon, se Om UEFI og Oppstartsmeny.

hp-feedback-input-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-online-communities-portlet

Handlinger
Laster inn...

Foretrekker du å feilsøke på egen hånd?

Forbrukerfora

Forbrukerfora

Bli med i samtalen! Finn løsninger, still spørsmål og gi råd til andre som eier HP-produkter. Gå dit nå >

Bedriftsfora

Bedriftsfora

Bli med i HPs fellesskap av forretnings- og IT-fagfolk for å hjelpe med problemer, utveksle ideer og lære beste praksis fra andre brukere. Globale diskusjoner på engelsk. Gå dit nå >

Laster inn...
Land: Norge