HP kundestøtte

hp-contact-secondary-navigation

Laster inn...

Hvordan finner jeg modell- eller produktnummeret?

Dette dokumentet beskriver hvordan du finner modell- og produktnummer på HP all-in-One stasjonære PCer.
HP har et modellnavn på forsiden av HP All-in-One PCer, men dette navnet eller nummeret er kanskje ikke tilstrekkelig for å få den støtten du trenger. Disse navnene eller tallene representerer ofte en serie med mange PCer som ser like ut, men har ulike komponenter. For eksempel har HP produsert mange forskjellige HP Pavilion 23-modeller med ulike konfigurasjoner, som f.eks. modellene HP 23-h070 og HP 23-g040xt.
Dette dokumentet beskriver hvordan du finner modellnummeret (også kalt produktnavnet) for en stasjonær HP All-In-One-PC. Du kan bruke modell- eller produktnummeret til å laste ned drivere, finne nyttige dokumenter eller få nettbasert støtte.
 merknad:
Ved behov kan du også bruke dette dokumentet til å finne serienummeret, som alltid er oppført i nærheten av produktnummeret.
Her kan du se en video (på engelsk) om hvordan du finner modell- eller produktnummeret:
.
Alternativ 1: Finne produktidentifikasjonsetiketten
Modell-, produkt- og serienummer finner du på en produktidentifikasjonsetikett på baksiden av HP All-in-One-PCer.
Når du har funnet produktidentifikasjonsetiketten, finner du produktnummeret, som vises ved siden av Product eller Product #.
Figur : Midt på baksiden av PCen
Plassering av identifikasjonsetikett for TouchSmart 610-serien – midt på baksiden
Figur : Nederst på baksiden av PCen
Plassering av identifikasjonsetikett for TouchSmart 520-serien – midt på baksiden
Figur : Øverste venstre hjørne
 Plassering av informasjonsetikett for IQ 500-serien – øverst til venstre på baksiden
Alternativ 2: Åpne Systeminformasjon eller HP Support Assistant
Bruk fremgangsmåten nedenfor for å finne modell- og produktnummeret med HP-verktøy. Hvis datamaskinen ikke starter i Windows, bruker du Alternativ 1: Finne produktidentifikasjonsetiketten.
  1. Trykk på S-tasten på tastaturet mens du holder Ctrl- og Alt-tastene inne.
  2. Vinduet med systeminformasjon vises med produktnavn og produktnummer. Produktnavnet kan representere mange modeller og er ofte ikke egnet til å få tilstrekkelig støtte. I stedet bruker du produktnummeret ved henvendelser til HPs kundestøtte.
     merknad:
    Du kan bruke denne typen produktnummer på HPs nettside for kundestøtte eller ved henvendelser til en HP-kundestøtterepresentant.
    Hvis dette vinduet ikke åpnes, følger du følgende fremgangsmåte for å bruke HP Support Assistant.
    Figur : Eksempel på vinduet med systeminformasjon (produktet ditt kan se annerledes ut)
    Bilde av Systeminformasjon-skjermen.
     merknad:
    Du kan kopiere systeminformasjon og lime den inn et annet sted for fremtidig bruk.
  3. Klikk på Start , skriv HP i søkefeltet og velg deretter HP Support Assistant på listen med søkeresultater.
  4. Finn produktnummeret som vises nederst i vinduet.
    Figur : Eksempel på HP Support Assistant-informasjon (datamaskinen din kan se annerledes ut)
    Bilde av HP Support Assistant med produktnummeret uthevet.
     merknad:
    Du kan kopiere systeminformasjon og lime den inn et annet sted for fremtidig bruk.
Forbrukerfora

Forbrukerfora

Bli med i samtalen! Finn løsninger, still spørsmål og gi råd til andre som eier HP-produkter. Gå dit nå >

Bedriftsfora

Bedriftsfora

Bli med i HPs fellesskap av forretnings- og IT-fagfolk for å hjelpe med problemer, utveksle ideer og lære beste praksis fra andre brukere. Globale diskusjoner på engelsk. Gå dit nå >

Contact HP

Kontakt HP

HP kan hjelpe deg med å finne svaret eller finne et serviceverksted. Kontakt oss >

Land: Norge