HP Brukerstøtte

Laster inn...

HP Deskjet All-in-One-skrivere - Hvordan finner jeg modellnummeret?

Innledning
Dette dokumentet beskriver hvordan du finner modellnummeret for din Deskjet All-in-One-skriver.
Hvordan finner jeg modellnummeret?
Se en kort videofilm for å finne ut hvordan du finner modellnummer, produktnummer og serienummer for produktet ditt.
Hvis du har problemer med å vise videoen eller med å vise den i en annen størrelse, kan du klikke her for å spille av videoen på YouTube.
Finn nummeret på oversiden av All-in-One-skriveren, i nedre venstre hjørne
Figur : Modellnummer på oversiden av produktet, i nedre venstre hjørne
Bilde: Modellnummer på oversiden av produktet, i nedre venstre hjørne

Laster inn...
Norge