HP kundestøtte

Laster inn...

HP- og Compaq-skjermer - Hvordan finner jeg modellnummeret?

Du finner modellnummeret for skjermen på utsiden av esken til skjermen. Skjermens modellnummer er ikke relatert til modellnummeret til datamaskinen, skriveren eller et annet HP-produkt, selv om datamaskinen og skjermen ble levert i samme eske.
Finn produktidentifikasjonsetiketten
Skjermens modellnummer kan være på forsiden av skjermen, vanligvis nederst på midten eller i et hjørne.
Figur : Eksempel på et modellnummer som vises på forsiden av en skjerm (skjermen din kan se annerledes ut)
Figur : Et annet eksempel på et modellnummer på en CRT-skjerm
Hvis du ikke finner modellnummeret på forsiden av skjermen, kan du se etter en modellidentifikasjonsetikett som er festet på baksiden.
Figur : Eksempel på en produktinformasjonsetikett på baksiden av skjermen
Figur : Nærbilde av en modellidentifikasjonsetikett
For enkelte modeller, for eksempel F1903, må et beskyttelseslag fjernes før etiketten kommer til syne.
Figur : Eksempel på en modellidentifikasjonsetikett bak et beskyttelseslag

hp-feedback-input-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-online-communities-portlet

Handlinger
Laster inn...

Foretrekker du å feilsøke på egen hånd?

Forbrukerfora

Forbrukerfora

Bli med i samtalen! Finn løsninger, still spørsmål og gi råd til andre som eier HP-produkter. Gå dit nå >

Bedriftsfora

Bedriftsfora

Bli med i HPs fellesskap av forretnings- og IT-fagfolk for å hjelpe med problemer, utveksle ideer og lære beste praksis fra andre brukere. Globale diskusjoner på engelsk. Gå dit nå >

Laster inn...
Land: Norge