HP kundestøtte

hp-contact-secondary-navigation

Laster inn...

Hvordan finner jeg modellnummeret?

Du finner modellnummeret for skjermen på utsiden av esken til skjermen. Skjermens modellnummer er ikke relatert til modellnummeret til datamaskinen, skriveren eller et annet HP-produkt, selv om datamaskinen og skjermen ble levert i samme eske.
Finn produktidentifikasjonsetiketten
Skjermens modellnummer kan være på forsiden av skjermen, vanligvis nederst på midten eller i et hjørne.
Figur : Eksempel på et modellnummer som vises på forsiden av en skjerm (skjermen din kan se annerledes ut)
Figur : Et annet eksempel på et modellnummer på en CRT-skjerm
Hvis du ikke finner modellnummeret på forsiden av skjermen, kan du se etter en modellidentifikasjonsetikett som er festet på baksiden.
Figur : Eksempel på en produktinformasjonsetikett på baksiden av skjermen
Figur : Nærbilde av en modellidentifikasjonsetikett
For enkelte modeller, for eksempel F1903, må et beskyttelseslag fjernes før etiketten kommer til syne.
Figur : Eksempel på en modellidentifikasjonsetikett bak et beskyttelseslag
Forbrukerfora

Forbrukerfora

Bli med i samtalen! Finn løsninger, still spørsmål og gi råd til andre som eier HP-produkter. Gå dit nå >

Bedriftsfora

Bedriftsfora

Bli med i HPs fellesskap av forretnings- og IT-fagfolk for å hjelpe med problemer, utveksle ideer og lære beste praksis fra andre brukere. Globale diskusjoner på engelsk. Gå dit nå >

Contact HP

Kontakt HP

HP kan hjelpe deg med å finne svaret eller finne et serviceverksted. Kontakt oss >

Land: Norge