HP business-pc's - De HP Cloud Recovery Client gebruiken in Windows 11 en Windows 10

Met de HP Cloud Recovery Client kunt u herstelsoftware downloaden naar een USB-station. De herstelsoftware werkt voor HP pc's met Windows 11 Professional (64-bit), Windows 11 IoT Enterprise, Windows 10 Professional (64-bit), en Windows 10 IoT Enterprise (2016 LTSB, 2019 LTSC).

Opmerking:

Voor een lijst met producten die ondersteuning bieden voor de HP Cloud Recovery Client gaat u naar Ondersteunde platformen voor HP Cloud Recovery.

Als uw computermodel niet op deze site wordt vermeld, raadpleeg dan CPS Cloud Support Platform.

Opmerking:

Om gegevensverlies te voorkomen, moet u een back-up maken van belangrijke bestanden, gegevens, foto's, video's enz. voordat u de HP Cloud Recovery Client gebruikt.

Zie HP pc's - Een back-up maken van uw bestanden (Windows 11, 10) voor meer informatie over het maken van back-ups van uw bestanden.

U hebt het volgende nodig om aan de slag te gaan:

• Een lege USB-drive: Deze moet ten minste 32 GB groot zijn.

• Een HP computer: Zorg ervoor dat het Windows 11 Professional (64-bit), Windows 11 IoT Enterprise, Windows 10 Professional (64-bit) of Windows 10 IoT Enterprise (2016 LTSB, 2019 LTSC) heeft.

Opmerking:

Als u de HP Cloud Recovery Client niet op uw computer kunt downloaden, raden wij u aan om de client met een andere computer naar het USB-station te downloaden.