HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - Hoe vind ik het model- of productnummer?

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u het modelnummer van uw printer kunt vinden. Een modelnummer is een unieke numerieke of alfanumerieke code die wordt gebruikt om een bepaalde versie van een apparaat te kunnen herkennen. Een serie van een product kan bestaan uit meerdere verschillende modellen met verschillende functies.
 opmerking:
Verwar het modelnummer (bijvoorbeeld HP LaserJet M1120) niet met het bestelnummer (bijvoorbeeld Q1234) dat wordt gebruikt voor het bestellen van onderdelen.
Hieronder volgen voorbeelden van modelnummers die kunnen lijken op het modelnummer op uw printer:
  • HP PSC 2175v All-in-One printer
  • HP Officejet Pro K5400tn printer
  • HP Photosmart 1315 printer
  • HP Deskjet D4200 printer
  • HP LaserJet M1120 Multi-Function printer
Zoals in dit document wordt beschreven, bevinden modelnummers zich meestal op de buitenkant van het printer. Gebruik een van de methoden in dit document om het modelnummer op uw printer te vinden.
Hoe vind ik het modelnummer?
Controleer de volgende locaties om het modelnummer op uw printer te vinden. De hieronder afgebeelde producten zijn voorbeelden en hoewel uw printer er anders uit kan zien, zouden dezelfde methoden van toepassing moeten zijn.
Bekijk een korte video over het vinden van het modelnummer, productnummer en serienummer van uw apparaat.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Gebruikelijke locaties van het modelnummer
Kijk op de volgende plaatsen om uw modelnummer te vinden. Als u het modelnummer niet kunt vinden aan de hand van de methoden in deze sectie, zoekt u verder aan de hand van de andere methoden die in dit document worden vermeld.
Plaats van modelnummer
Printervoorbeeld en informatie
Op het bedieningspaneel, onder het beeldscherm
Modelnummer op het bedieningspaneel (locatie van het bedieningspaneel verschilt)
Zoek het modelnummer onder het beeldscherm op het bedieningspaneel. De locatie van het bedieningspaneel verschilt.
Vlakbij de cartridges
Voorbeeld locatie modelnummer (vlakbij de cartridges)
Voorbeeld locatie modelnummer (vlakbij de cartridges)
Op sommige printermodellen staan de modelnaam en het modelnummer op afzonderlijke locaties. De modelnaam (bijvoorbeeld, HP Officejet Pro 8000) kan worden gevonden aan de hand van een van de andere methoden in dit document. Het specifieke modelnummer (bijvoorbeeld A809a) staat vlakbij de cartridges of in de cartridgeklep. U moet de cartridgeklep mogelijk openen om het modelnummer te kunnen zien.
Zoek het modelnummer op de bovenkant van de printer
Hanteer de volgende tabel om mogelijke locaties voor de modelnummers te vinden en ze met uw printer te vergelijken.
Plaats van modelnummer
Printervoorbeeld
Rechterbovenhoek (bovenkant)
Modelnummer bovenop het apparaat in de rechterbovenhoek
Rechterbenedenhoek (bovenkant)
Modelnummer bovenop het apparaat in de rechterbenedenhoek
Linkerbovenhoek (bovenkant)
Modelnummer bovenop het apparaat in de linkerbovenhoek
Linkerbenedenhoek (voorkant)
Modelnummer bovenop het apparaat in de linkerbenedenhoek
Zoek het modelnummer aan de voorkant van het apparaat
Hanteer de volgende tabel om mogelijke locaties voor de modelnummers te vinden en ze met uw printer te vergelijken.
Plaats van modelnummer
Printervoorbeeld
Rechterbovenhoek (voorkant)
Modelnummer op de voorkant van het apparaat in de rechterbovenhoek
Rechterbenedenhoek (voorkant)
Modelnummer op de voorkant van het apparaat in de rechterbenedenhoek
Linkerbovenhoek (voorkant)
Modelnummer op de voorkant van het apparaat in de linkerbovenhoek
Linkerbenedenhoek (voorkant)
Modelnummer op de voorkant van het apparaat in de linkerbenedenhoek
Onderaan in het midden (voorkant)
Modelnummer op de voorkant van het apparaat, onderaan in het midden
Bovenaan in het midden (voorkant)
Modelnummer op de voorkant van het apparaat, bovenaan in het midden
Bovenaan in het midden (voorkant), onder de bovenste klep
Modelnummer op de voorkant van het apparaat, bovenaan in het midden, onder de bovenklep
Links in het midden (voorkant)
Modelnummer op de voorkant van het apparaat, links in het midden
Midden, op het bedieningspaneel
Modelnummer op het bedieningspaneel van het apparaat, in het midden

Bezig met laden...
Nederland