HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

Het HP productmodelnummer vinden

Deze video toont de meest voorkomende manieren om het modelnummer van uw product te vinden. Als u deze video niet kunt zien of als u vragen hebt, kunt u de lijst met producten in de tabel hieronder raadplegen of op de website van HP zoeken naar "hoe vind ik het modelnummer" en het type product, bijvoorbeeld "notebook" of "printer".
Selecteer uw type product in de volgende tabel:
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: Nederland