HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP en Compaq tablets - Hoe vind ik het modelnummer?

In dit document wordt beschreven hoe u het model- of productnummer kunt vinden dat het exacte type van uw HP of Compaq tablet weergeeft. U kunt het modelnummer of het productnummer gebruiken om handige documenten te vinden of online ondersteuning te krijgen. Indien nodig kunt u dit document ook gebruiken om het serienummer te zoeken dat altijd vlak bij het modelnummer of het productnummer staat.
Het modelnummer van Compaq 7, Compaq 7 Plus en Compaq 8 tablets vinden
Het model- en productnummer bevindt zich aan de achterzijde van uw tablet, in de buurt van de onderkant.
Afbeelding : Locatie Compaq 7 product- en modelnummer
Locatie Compaq 7 product- en modelnummer
Het modelnummer van de HP Slate 6 VoiceTab en Slate 7 VoiceTab vinden
Het modelnummer bevindt zich op een servicelabel onder het achterpaneel van uw VoiceTab. Verwijder het achterpaneel om het servicelabel, vlakbij de SIM-kaart- en het geheugensloten te bekijken.
Afbeelding : Locatie Voice Tab servicelabel
Locatie Voice Tab servicelabel
Het modelnummer van de HP7 tablet vinden
Het productnummer staat op een label aan de achterzijde van de tablet.
Afbeelding : Locatie productnummer HP 7
Locatie productnummer HP 7
Het modelnummer van HP 7.1, HP 7 Plus, en HP 8 tablets vinden
Het model- en productnummer bevindt zich aan de achterkant van de tablet, in de buurt van de onderkant.
Afbeelding : Locatie product- en modelnummer HP 8 tablet
Locatie product- en modelnummer HP 8 tablet
Het modelnummer van de HP ElitePad 900 G1 tablet vinden
Het productnummer bevindt zich op de onderrand van de tablet.
Afbeelding : Locatie productnummer ElitePad 900 tablet
Locatie productnummer ElitePad 900 tablet
Het modelnummer van de HP Omni 10 tablet vinden
Het productnummer is op de onderrand van uw tablet lasergegraveerd, links van de stekkeringang.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Het modelnummer van de HP Slate 2 tablet vinden
De labellade bevindt zich op de rechterrand vlakbij de aan-uitschuifknop. Trek de labellade uit om het productnummerlabel te bekijken.
Afbeelding : Locatie labellade Slate 2
Locatie labellade
Afbeelding : Trek de lade naar buiten
Trek de lade naar buiten
Het modelnummer van de HP Slate 7 tablet vinden
Het productnummer is op de linkerrand van uw tablet lasergegraveerd.
Afbeelding : Locatie productnummer Slate 7 tablet
Locatie productnummer Slate 7 tablet
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Het modelnummer van de HP Slate 7 Beats Special Edition tablet vinden
Het modelnummer staat op een label aan de achterzijde van de tablet, onder het Beats Audio-logo.
Het modelnummer van de HP Slate 7 Extreme tablet vinden
Het modelnummer staat op een label aan de achterzijde van de tablet.
Afbeelding : Locatie modelnummer Slate 7 Extreme tablet
Locatie modelnummer Slate 7 Extreme tablet
Het modelnummer van de HP Slate HD Extreme tablet vinden
Het productnummer is op de onderrand van uw tablet lasergegraveerd.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Het modelnummer van de HP Slate Plus Extreme tablet vinden
Het modelnummer staat op een label aan de achterzijde van de tablet.
Afbeelding : Locatie modelnummer Slate 7 Plus model
Locatie modelnummer Slate 7 Plus model
Het modelnummer van de HP Slate 8 Pro 76xx tablet vinden
Het productnummer is op de onderrand van uw tablet lasergegraveerd, bij de linkerhoek.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Het modelnummer van de HP Slate 8 Pro 78xx tablet vinden
Het productnummer is op de onderrand van uw tablet lasergegraveerd, bij de linkerhoek.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Het modelnummer van de HP Slate 10 HD tablet vinden
Het productnummer is op de linkerrand van uw tablet lasergegraveerd.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Het modelnummer van de HP Slate 500 tablet vinden
De labellade bevindt zich op de rechterrand vlakbij de aan-uitschuifknop. Trek de labellade uit om het productnummerlabel te bekijken.
Afbeelding : Locatie labellade Slate 500
Locatie labellade
Afbeelding : Trek de lade naar buiten
Trek de lade naar buiten

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland