HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Scanjet scanners - Hoe vind ik het model- of productnummer?

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u het modelnummer van uw HP Scanjet Scanner kunt vinden.
Hoe vind ik het modelnummer?
Zoek het modelnummer boven op de scanner in de linkerbenedenhoek
Afbeelding : Modelnummer boven op de HP Scanner
Afbeelding: Modelnummer boven op de scanner in de linkerbenedenhoek.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland