HP Klantondersteuning

Bezig met laden...
  • Melding
    Hulp nodig nadat u naar Windows 10 hebt geüpgraded?

Dit zijn oplossingen voor veelvoorkomende problemen na het upgraden.

Bekijk artikel

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Single-Function en Multi-Function printers - Printers met ondersteuning voor Windows 8

Inleiding
HP streeft ernaar zijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden met HP printers die verbonden zijn met pc's waarop het besturingssysteem Windows 8 wordt uitgevoerd. HP heeft nauw met Microsoft samengewerkt om Windows 8-printerdrivers voor de meeste van onze producten te ontwikkelen. HP werkt ook met Microsoft samen om, als onderdeel van Windows 8 zelf, drivers te verschaffen voor HP printers die de laatste jaren zijn uitgebracht. In dit document worden de soorten Windows 8-printerdrivers beschreven die voor de meeste HP printers beschikbaar zijn.
Hoe vind ik de Windows 8-printerdriver voor mijn HP printer?
Vind snel de beste driver voor uw printer met de HP printerinstallatiewizard (aanbevolen).
Koppeling naar hulpprogramma
Bestandsgrootte
> 1 MB
Of download en installeer het stuurprogramma rechtstreeks vanaf de website van HP.
Voor het downloaden van de meest recente driver gaat u naar de pagina HP Software en Drivers (bestandsgrootte verschilt).
Klik voor meer informatie op het plusteken ().
HP productondersteuning voor Windows 8
Selecteer uw producttype en model om de drivers te bekijken die in Windows 8 beschikbaar zijn.