HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

Printers met ondersteuning voor Windows 8

Inleiding
HP streeft ernaar zijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden met HP printers die verbonden zijn met pc's waarop het besturingssysteem Windows 8 wordt uitgevoerd. HP heeft nauw met Microsoft samengewerkt om Windows 8-printerdrivers voor de meeste van onze producten te ontwikkelen. HP werkt ook met Microsoft samen om, als onderdeel van Windows 8 zelf, drivers te verschaffen voor HP printers die de laatste jaren zijn uitgebracht. In dit document worden de soorten Windows 8-printerdrivers beschreven die voor de meeste HP printers beschikbaar zijn.
Hoe vind ik de Windows 8-printerdriver voor mijn HP printer?
Vind snel de beste driver voor uw printer met de HP printerinstallatiewizard (aanbevolen).
Koppeling naar hulpprogramma
Bestandsgrootte
> 1 MB
Of download en installeer de driver rechtstreeks vanaf de HP website.
Voor het downloaden van de meest recente driver gaat u naar de pagina HP Software en Drivers (bestandsgrootte verschilt).
HP productondersteuning voor Windows 8
Selecteer uw producttype en model om de drivers te bekijken die in Windows 8 beschikbaar zijn.