HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP notebook-pc's - Microsoft Office Starter 2010 herstellen, verwijderen en opnieuw installeren

Microsoft Office Starter 2010 is een versie met beperkte functionaliteit van de Microsoft Office softwaresuite. Het programma is op bepaalde HP computers vooraf geïnstalleerd en is geen proefversie. Het programma biedt alle elementaire productiviteitstaken zo lang u wilt. Vanuit deze versie kunt u een upgrade uitvoeren naar de volledige versie van Microsoft Office als u meer functies nodig hebt.
Tijdens het gebruik kan Microsoft Office Starter vastlopen of een foutbericht weergeven met de vraag of u het programma wilt herstellen. Kijk de volgende video of voer de stappen eronder uit om het herstel uit te voeren:

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland