HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

Mac OS X: Hoe vind ik welke versie van Mac OS X op mijn computer staat?

Inleiding
Kom te weten hoe u de Mac OS X-versie en -build kunt vinden op uw computer. Deze informatie is nuttig wanneer u de software of het besturingssysteem bijwerkt.
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: Nederland