HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - De printer raakt zijn draadloze verbinding kwijt

Inleiding
U hebt uw printer al aangesloten op uw draadloos netwerk en uw printer verliest zijn verbinding met het draadloze netwerk of blijft deze steeds verliezen.
Belangrijk: De stappen in dit document zijn bedoeld voor printers die al geïnstalleerd en geconfigureerd zijn voor een draadloze verbinding en die al een tijd lang draadloos hebben gefunctioneerd.
Als u de printer nog niet hebt geconfigureerd om in een draadloos netwerk te werken, klikt u hier om naar HP Klantenondersteuningspagina te gaan. Typ het printernummer in het zoekveld en blader dan naar het relevante ondersteuningsdocument om u te helpen bij de installatie van de printer in een draadloos netwerk.

Bezig met laden...
Nederland