HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

De printer raakt zijn draadloze verbinding kwijt

Inleiding
U hebt uw printer al aangesloten op uw draadloos netwerk en uw printer verliest zijn verbinding met het draadloze netwerk of blijft deze steeds verliezen.
Belangrijk: De stappen in dit document zijn bedoeld voor printers die al geïnstalleerd en geconfigureerd zijn voor een draadloze verbinding en die al een tijd lang draadloos hebben gefunctioneerd.
Als u de printer nog niet hebt geconfigureerd om in een draadloos netwerk te werken, klikt u hier om naar HP Klantenondersteuningspagina te gaan. Typ het printernummer in het zoekveld en blader dan naar het relevante ondersteuningsdocument om u te helpen bij de installatie van de printer in een draadloos netwerk.
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: Nederland