HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Envy notebook-pc's - Beats Audio software gebruiken (Windows 7)

Dit document is van toepassing op HP Envy notebook-pc's met Beats Audio.
Beats Audio is een verbeterde audiocontroller die een diepe, gecontroleerde bas (subwoofer) biedt bij een helder geluid. Beats Audio is standaard ingeschakeld.
Druk op fn + b om Beats Audio te activeren. Als de subwoofer is uitgeschakeld, wordt het pictogram van Beats Audio weergegeven met een schuine streep erdoor .
Beats Audio configureren
Voer de volgende stappen uit om Beats Audio te openen en de instellingen voor afspelen en opnemen te configureren.
  1. Selecteer Start, Bedieningspaneel, Hardware en geluiden, HP Beats Audio bedieningspaneel.
    Afbeelding : Eigenschappen van Beats Audio
    Nadat u Beats Audio de eerste keer hebt geopend, kunt u ernaar zoeken door Beats Audio in het zoekveld van het menu Start te typen.
  2. Ga naar het tabblad Afspelen in het bovenste deelvenster. Vanuit het linkervenster kunt u het volgende doen.
    • Regel de instellingen en correctie voor luidsprekers en hoofdtelefoon, onafhankelijke hoofdtelefoon en ATI HDMI-uitgang.
  3. Ga naar het tabblad Opnemen in het bovenste deelvenster. Vanuit het linkervenster kunt u het volgende doen.
    • Regel de instellingen voor de microfoon, ingebouwde microfoonmatrix en Stereo Mix.
  4. Ga naar het tabblad Voorkeuren in het bovenste deelvenster. Vanuit het linkervenster kunt u het volgende doen.
    • Regel de instellingen voor HP Beats Audio.
Beats Audio bijwerken
Raadpleeg de pagina HP Software & Driver Downloads voor uw notebookmodel als u de Beats Audio software wilt bijwerken.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland