HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - Veelgestelde vragen (FAQ's) over HP Solution Center software

Dit document is bedoeld voor HP Solution Center-software, HP inkjet printers geproduceerd in 2010 en eerder en Windows-computers.
HP Solution Center is een Windows-softwareprogramma voor HP printers. Het werd geleverd bij veel HP printers die voor 2011 zijn geproduceerd. Met het programma kunt u veel printer-gerelateerde taken uitvoeren zoals het scannen van een afbeelding, het bestellen van benodigdheden, het controleren van inktniveaus en nog veel meer. Dit document bevat antwoorden op de meest gestelde vragen over HP Solution Center.
 opmerking:
Microsoft bracht onlangs een Windows-beveiligingsupdate uit om beveiligingsproblemen met Adobe Flash op te lossen. Deze update had voor veel HP printers een negatieve invloed op de functionaliteit van de HP Solution Center-software. HP raadt af om Windows-beveiligingsupdates te verwijderen. Microsoft is bezig om dit probleem op te lossen door extra Windows-updates. Zorg ervoor dat Windows Update is ingeschakeld en dat alle updates worden geaccepteerd. Voor hulp bij Windows Update klikt u hier.
Afbeelding : HP Solution Center
HP Solution Center