HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - Veelgestelde vragen (FAQ's) over HP Solution Center software

Dit document is bedoeld voor HP Solution Center-software, HP Inkjet printers geproduceerd in 2010 en eerder en Windows-computers.
HP Solution Center is een Windows-softwareprogramma voor HP printers. Het werd geleverd bij veel HP printers die voor 2011 zijn geproduceerd. Met het programma kunt u veel printer-gerelateerde taken uitvoeren zoals het scannen van een afbeelding, het bestellen van benodigdheden, het controleren van inktniveaus en nog veel meer. Dit document bevat antwoorden op de meest gestelde vragen over HP Solution Center.
Afbeelding : HP Solution Center
HP Solution Center