HP Klantondersteuning

Bezig met laden...
  • Melding
    Hulp nodig nadat u naar Windows 10 hebt geüpgraded?

Dit zijn oplossingen voor veelvoorkomende problemen na het upgraden.

Bekijk artikel

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

De printersoftware instellen voor een draadloos netwerk voor de HP Deskjet 3050 All-in-One printerserie

Dit document is van toepassing op de HP Officejet 3050 All-in-One printerserie voor Windows- en Mac-besturingssystemen.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de printerstuurprogramma's en andere software voor uw printer installeert voor gebruik in een draadloos netwerk. Als er meerdere computers in het netwerk aanwezig zijn, installeert u de printersoftware op elke computer die van de printer gebruik gaat maken.
 opmerking:
Als u de printer nog niet hebt ingesteld, klikt u hier voor instructies voor het instellen van de printerhardware. Keer vervolgens terug naar dit document om uw printer te installeren voor een draadloos netwerk.
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.

Bezig met laden...
Nederland