HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

De printersoftware instellen voor een draadloos netwerk voor de HP Deskjet 3050 All-in-One printerserie

Dit document is van toepassing op de HP Officejet 3050 All-in-One printerserie voor Windows- en Mac-besturingssystemen.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de printerdrivers en andere software voor uw printer installeert voor gebruik in een draadloos netwerk. Als er meerdere pc's in het netwerk aanwezig zijn, installeert u de printersoftware op elke pc die de printer zal delen.
 opmerking:
Als u de printer nog niet hebt ingesteld, klikt u hier voor instructies voor het instellen van de printerhardware. Keer vervolgens terug naar dit document om uw printer te installeren voor een draadloos netwerk.
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland