HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

De printersoftware instellen voor een draadloos netwerk voor de HP Deskjet 3050 All-in-One printerserie

Dit document is van toepassing op de HP Officejet 3050 All-in-One printerserie voor Windows- en Mac-besturingssystemen.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de printerdrivers en andere software voor uw printer installeert voor gebruik in een draadloos netwerk. Als er meerdere pc's in het netwerk aanwezig zijn, installeert u de printersoftware op elke pc die de printer zal delen.
 opmerking:
Als u de printer nog niet hebt ingesteld, klikt u hier voor instructies voor het instellen van de printerhardware. Keer vervolgens terug naar dit document om uw printer te installeren voor een draadloos netwerk.
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: Nederland