HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Deskjet 3050 printers - Draadloze printer instellen

Dit document is bedoeld voor HP Deskjet 3050 en 3054 All-in-One printers.
Voordat u vanaf een computer naar uw printer kunt afdrukken of scannen via een netwerk, moet u de printer eerst verbinden met het netwerk en de software op de computer installeren. Deze instructiegids leidt u door het proces voor het installeren van uw printer in een draadloos netwerk.
 opmerking:
Als u de printer nog niet hebt ingesteld, gaat u naar het document voor het instellen van de printerhardware. Keer vervolgens terug naar dit document om uw printer te installeren voor een draadloos netwerk.
HP Consumer Forums
Afbeelding: Afbeelding en koppeling naar de HP Consumer Forums
Zie wat andere klanten zeggen op de HP forums.