HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - De printersoftware verwijderen (Windows)

Dit document gaat over het verwijderen van printersoftware van computers met Windows.
Verwijder HP printerstuurprogramma's en -software met het hulpprogramma Een programma verwijderen, en verwijder de printer vervolgens uit uw lijst met geïnstalleerde apparaten.
Stap 1: De printer verwijderen met Een programma verwijderen van Windows
U kunt het verwijderen van de printersoftware starten met Een programma verwijderen van Windows.
  1. Als uw printer met een USB-kabel op de computer is aangesloten, koppel de USB-kabel dan los van de printer.
  2. Zoek in Windows op een programma verwijderen en klik in de lijst met resultaten op de Configuratiescherminstelling Een programma verwijderen.
  3. Klik in de lijst met geïnstalleerde programma's op de HP printer en klik op Verwijderen of Ja om het verwijderen te bevestigen.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om het verwijderen van de software te voltooien. Herhaal indien nodig deze stappen voor alle andere HP printer-gerelateerde software in de lijst.
  5. Start de computer opnieuw op.
Stap 2: De printer uit de lijst met apparaten verwijderen
Verwijder printers en verwijderen alle printerstuurprogramma's van Windows met behulp van Apparaten en printers van Windows.
  1. Als uw printer met een USB-kabel op de computer is aangesloten, koppelt u de USB-kabel los van de printer.
  2. Zet de printer uit en weer aan en controleer of de printer gereed is voor gebruik.
  3. Zoek in Windows op apparaten en klik op Apparaten en printersin de lijst met resultaten.
  4. Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram () van uw printer en klik op Apparaat verwijderen. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.
  5. Als er meerdere pictogrammen voor de printer zijn, verwijder deze dan allemaal.

Bezig met laden...
Nederland