HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP printers - De printersoftware verwijderen (Windows)

Dit document is van toepassing op HP printers en Windows-computers.
Verwijder het HP-printerstuurprogramma en -software met het Windows-hulpprogramma Programma’s en onderdelen en verwijder de printer vervolgens uit de lijst met geïnstalleerde apparaten.
Stap 1: Uw printer verwijderen in Programma’s en onderdelen
Begin met het verwijderen van het printerstuurprogramma en -software met behulp van het hulpprogramma Een programma verwijderen in het Windows-hulpprogramma Programma’s en onderdelen.
  1. Als uw printer met een USB-kabel op de computer is aangesloten, koppelt u de USB-kabel los van de printer.
  2. Zoek in Windows naar Programma's en onderdelen en klik op Programma's en onderdelen in de lijst met resultaten.
  3. Klik in de lijst met geïnstalleerde programma's op uw HP printernaam en klik vervolgens op Verwijderen of Ja.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om het verwijderen van de software te voltooien.
  5. Start de computer opnieuw op.
Stap 2: De printer uit de lijst met apparaten verwijderen
Om de installatie te voltooien, verwijdert u de printer en alle Windows-printerstuurprogramma's uit de lijst Apparaten en printers van Windows.
  1. Zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld en de status gereed heeft.
  2. Als uw printer met een USB-kabel op de computer is aangesloten, koppelt u de USB-kabel los van de printer.
  3. Zoek in Windows naar Apparaten en klik op Apparaten en printers in de lijst met resultaten.
  4. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer , klik op Apparaat verwijderenen volg de instructies op het scherm om het verwijderen van de printer te voltooien.
    Als er meerdere pictogrammen voor uw printer zijn, verwijder deze dan allemaal.