HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP notebook pc's - Een webcam testen in Windows 7 (in het Engels)

Dit document is van toepassing op HP notebook pc's met Windows 7.
Bij sommige HP notebooks is er een webcam ingebouwd in de rand boven aan het beeldscherm. Aangezien er geen aan-uitknop of bureaubladpictogram voor de webcam is, kunt u de webcam alleen testen en gebruiken door een webcamtoepassing te openen. Veel van de toepassingen die in Vista worden gebruikt, zijn incompatibel met Windows 7, zoals CyberLink YouCam en QuickPlay. HP biedt echter de MediaSmart Suite voor Windows 7 aan die een webcamtoepassing bevat. Met de HP MediaSmart Webcam kunt u video's opnemen, foto's maken, tekst en animaties toevoegen aan de afbeelding, uw bewegingen volgen met een speciale avatar en de instellingen van de webcam aanpassen.
Veel mensen gebruiken hun webcam voor videochats. U kunt de HP MediaSmart Webcam gebruiken met de meeste videochatprogramma's van derden. Voor meer informatie raadpleegt u HP notebook pc's - De HP webcam instellen in uw favoriete Messenger-programma voor Windows 7.
Voor problemen met de webcamdrivers of HP MediaSmart Webcam-software raadpleegt u Problemen oplossen met uw webcam.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland