HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Photosmart Premium All-in-One serie printers (C309) - De foutmelding 'Scan probleem. Probeer vanaf de computer te scannen' verschijnt op de touchscreen als u probeert direct op het product te scannen

Probleem
Wanneer u vanaf het bedieningspaneel van het HP product probeert te scannen, verschijnt de foutmelding 'Probleem tijdens het scannen. Probeer vanaf de computer te scannen' op het aanraakscherm. Als u de scan annuleert en nogmaals probeert te scannen, verschijnt wederom de foutmelding.
Tijdelijke oplossing: Scannen via het HP Solution Center of scannen zonder HP software
U kunt het probleem tijdelijk oplossen door te scannen via het HP Solution Center of te scannen zonder HP software.

Bezig met laden...
Nederland