HP Klantondersteuning

Bezig met laden...

HP Photosmart Premium All-in-One serie printers (C309) - De foutmelding 'Scan probleem. Probeer vanaf de computer te scannen' verschijnt op de touchscreen als u probeert direct op het product te scannen

Probleem
Wanneer u vanaf het bedieningspaneel van het HP product probeert te scannen, verschijnt de foutmelding 'Probleem tijdens het scannen. Probeer vanaf de computer te scannen' op het aanraakscherm. Als u de scan annuleert en nogmaals probeert te scannen, verschijnt wederom de foutmelding.
Tijdelijke oplossing: Scannen via het HP Solution Center of scannen zonder HP software
U kunt het probleem tijdelijk oplossen door te scannen via het HP Solution Center of te scannen zonder HP software.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Wilt u liever zelf problemen oplossen?

Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Bezig met laden...
Land: Nederland