HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation

Bezig met laden...

De foutmelding 'Scan probleem. Probeer vanaf de computer te scannen' verschijnt op de touchscreen als u probeert direct op het product te scannen

Probleem
Wanneer u vanaf het bedieningspaneel van het HP product probeert te scannen, verschijnt de foutmelding 'Probleem tijdens het scannen. Probeer vanaf de computer te scannen' op het aanraakscherm. Als u de scan annuleert en nogmaals probeert te scannen, verschijnt wederom de foutmelding.
Tijdelijke oplossing: Scannen via het HP Solution Center of scannen zonder HP software
U kunt het probleem tijdelijk oplossen door te scannen via het HP Solution Center of te scannen zonder HP software.
Klik op het plusteken () naast uw besturingssysteem voor meer informatie.
Community voor consumenten

Community voor consumenten

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken >

Community voor zakelijke gebruikers

Community voor zakelijke gebruikers

Word lid van HP's gemeenschap van zakelijke en IT-professionals om problemen op te lossen, ideeën uit te wisselen en best practices van collega's te leren kennen. Wereldwijde discussies in het Engels. Nu bezoeken >

Contact HP

Neem contact op met HP

Laat HP u helpen bij het vinden van uw antwoord of het identificeren van een servicelocatie. Contact opnemen >

Land: Nederland